Viikon ykkösravit lauantaina Mikkelissä

17.02.2021

Huippuhevoset valtaavat Mikkelin kaviouran lauantaina 20. helmikuuta, kun Toto75-kohteissa nähdään liuta talven menestyshevosia ympäri Suomen.

Kotiradan edustuskin on vahva. 75-pelin avauskohteessa voittoa tavoittelevat mm. Ville Mikkasen Dzingel, Seppo Suurosen Ierikka (kuvassa) sekä Kari Innasen Rysky, joka ehti tammikuun lopulla seikkailla karkumatkallaan jäälläkin kotimaisemissaan Savonlinnassa. Voitokkaat Savon Kingi ja Rallston ovat myös Etelä-Savon valttikortteja viikon pääraveissa.

Kylmäveristen kovimmassa ryhmässä hiljattain Oulussa ravikuningas Evartin kanssa voiton tasannut Jamir kohtaa mm. Drakenin ja Kujanpään Jyräyksen sekä viime vuonna kolmetoista kertaa voittaneen Myrskyrin. Kilpailut päättävässä lämminveristen ykkössarjassa voitosta ottelevat mm. Stonecapes Queila, Religious, Leader Brodde, Jack Vader ja M.S. Triple J.

Lauantaina klo 13 starttaavat ravit ajetaan kokoontumisrajoitusten johdosta ilman yleisöä, mutta ne ovat seurattavissa suorana Veikkauksen TotoTV:n, Cmore- ja Ruutu-palvelun kautta sekä antennitalouksissa vapaasti kanavapaikalla 26.

 

Lisätiedot raveista

 

 

 

  Takaisin listaukseen