Vennelmon Varma hakee voittoa Mikkelissä – open stretch -kaistaa kokeillaan tiistaina

27.10.2021

Kauden kahtena viimeisenä ravipäivänä, tiistaina 2.11. ja maanantaina 22.11. Mikkelin radalla on käytössä ns. sisäradan open stretch -kaista loppusuoralla. Se tarkoittaa maalisuoralla sisäradan sisäpuolella olevaa kaistaa, jonka käyttö on sallittua vain juoksun loppusuoralla. Se antaa johtohevosen takana juokseville hevosille mahdollisuuden yrittää lopussa ohitusta sisäkautta. Suomessa open stretch -kaista on käytössä Jyväskylässä.

Tiistain 2.11. raveissa kaviouralla nähdään mm. kuninkuusravikävijöitä, kun kylmäveristen kovimmassa lähdössä ovat mukana Seinäjoen kuningatarkilpaan osallistuneet Tapio Kukkosen Vennelmon Varma (kuvassa) ja Terho Rautiaisen Elias Juonetar. Kummankin edellinen voitto on talvikaudelta, tiistaina niitä haastavat mm. kylmäveriset Hvalstad Odin ja Troll Sterk Viking.

Lämminveristen kovin sarja ratkaistaan tasoitusajona. Lähdön meritoituneinen Global Withdrawl aloittaa 20 metrin takamatkalta. Tiistai-illan ravien ponilähtö ajetaan klo 17.40, ensimmäinen lähtö klo 18.07.

 

Lisätiedot raveista

 

kuva: Terhi Piispa-Helistén

  Takaisin listaukseen