Suurmestari Välkyn Tuisku jahtaa kauden avausvoittoa tiistaina

17.05.2022

Vuonna 2019 Suurmestaruuden voittanut ja samalla 1.20-haamurajan puhkaissut Välkyn Tuisku on ensi tiistain ravien mielenkiintoisimpia hevosia. Illan viidentenä lähtönä ajettavassa avoimessa kylmäveriryhmässä osallistujia on vain viisi, mutta kvintetin yhteisvoittosumma on hulppeat 1,7 miljoonaa euroa. Kimmo Taipaleen valmentaman Välkyn Tuiskun ohella kuninkuusravipisteitä Mikkelissä metsästävät Ellin Sisu ja Vixus. Ruunien eliittiin lukeutuvat Polara ja Pyörylän Paroni täydentävät tiukan kisan. Koko viisikolla on hakusessa vuoden avausvoitto.

Tiistaina 24. toukokuuta klo 18 starttaavissa kesäkauden avausraveissa neljävuotiaat suomenhevoset kamppailevat SHKL Cupin finaalipaikoista. Kolmella voitolla viime kaudella uransa aloittanut Lipassi on osallistujakymmenikön meritoitunein.

Viime lokakuussa 11,9-tuloksen Mikkelissä kiskaissut Callela Ikaros palaa talvitauolta lämminveristen kovimmassa sarjassa. Vermon Finlandia-raveissa yllättänyt Luxorious Lord ja Showtimejackflower ovat Jere Taulion ruunan kovia vastustajia vauhtimaililla.

Lisätiedot raveista

 

  Takaisin listaukseen