Sunnuntaina ravataan - lapsille reilusti ohjelmaa!

24.08.2023

Mikkelin ravikausi jatkuu sunnuntaina 27. elokuuta kymmenen lähdön raveilla. Iltapäivän ensimmäinen lähtö starttaa klo 15.07, mutta jo sitä ennen radalla kisataan ponilähtö klo 14.30 ja kepparilähtö klo 14.50. Lapsille on tarjolla muutakin ohjelmaa, kuten pomppulinna, kepparirata ja selfie-poni. Alle 15-vuotiaat pääsevät raveihin maksutta.

Ravipäivä sisältää myös kaksi ohjastajakilpailua. Amatööriohjastajat mittelevät omassa SM-liigalähdössään heti ravien aluksi, naisohjastajien Lady-liiga puolestaan ajetaan 9. lähtönä. Lady-liigan "äiti" Miia Salminen on tuon lähdön lisäksi avainasemassa myös sunnuntain Toto4-pelissä, sillä nurmijärveläisen ohjastama ja valmentama Swan Orden lähtee suosikkina päivän 7. lähtönä ajettavaan mailin pyrähdykseen. 

Iltapäivän suurimmat setelit ovat jaossa molempien rotujen tammasarjoissa, joiden voittajat kuittaavat 2 000 euron palkinnon. Suomenhevosten kisassa on mukana rallitähti Kalle Rovanperän osaomistama Vapiskaa, joka saapuu Mikkeliin tuore Kuopion-voitto vyöllään. Nelivuotiasta tammaa valmentaa Seppo Suuronen.

Lisätiedot raveista

 

  Takaisin listaukseen