St Michel vauhtiviikonloppuna 16.-17.7.2016 raveja ja muuta hauskaa

14.07.2016

 

Kansainvälinen St Michel -vauhtijuhla lähestyy ja raveihin odotetaan 25 000 kävijää viikonlopun aikana. Tapahtuman valmistelut ovat täydessä käynnissä ja sääennusteetkin enteilevät hyvää keliä molemmille päiville.

St Michel on Suomen toiseksi suurin ravitapahtuma ja se kerää vuosi toisensa jälkeen mahtavan määrän ravien harrastajia, sekä lähialueiden asukkaita nauttimaan ainutlaatuisesta tapahtumasta. Ravipelien jännitys, toimivat palvelut ja vauhdikkaat lähdöt nostavat tunnelman kattoon.

Supernopealla radalla mennään kovaa. Esimerkiksi viime vuonna lähes puolet viikonlopun osallistujista juoksi uuden ennätyksensä.

Euroopan parhaat ravurit saapuvat lentokuljetuksella St Micheliin

Viikonlopun päälähtöön St Micheliin on lennätetty hevosia viimeksi vuonna 2011. Tänä vuonna siihen on satsattu ja kansainväliset tähdet Mikkeliin tuova kone lähtee lauantaiaamuna matkaan Deauvillesta Ranskasta. Lennolle nousee lauma ranskanmaan parhaita ravihevosia Un Mec d' Heripren johdolla ja lisäksi kone tekee vielä välilaskun Ruotsissa noutaen kyytiinsä Elitloppet-osallistuja Royal Fighterin. Kone laskeutuu Lappeenrannan lentokentälle viiden aikaan lauantai-iltana

Oheistapahtumia radalla ja St. Michel Summerfestival

Radan vieressä sijaitseva jäähalli on valjastettu ravivieraiden käyttöön. Ravien jälkeen lauantaina siellä ratkeaa kuka on Ravikaraoken Suomenmestari.  Sunnuntaina kannattaa suunnata jo ajoissa raviradalle, sillä kello 12 Suomipopin aamuista tuttu Hovimuusikko Ilkka esiintyy samaisessa jäähallissa. Sitä ennen on julkistettu uusi ravihevosen valmennuksesta kertova kirja.  

Jotkut tulevat St Micheliin kesän parhaiden iltabileiden takia. Väliyön juhlaa vietetään tänä vuonna St. Michel Summerfesteillä. www.stmichelsummerfest.fi


Alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi tapahtumaan

Ravit on koko perheen tapahtuma ja myös lapsille on järjestetty omaa kivaa. 4H -kerhon Hippo-lastenalueella on mielenkiintoista puuhaa lapsille, sieltä löytyy myös pomppulinna ja ponit ratsastusta varten.
 

Liput ja käsiohjelma:

Liput ennakkoon myy Ticketmaster – linkki lipunmyyntiin http://www.ticketmaster.fi/search/?keyword=st+michel

Ravien käsiohjelman löydät sähköisenä osoitteesta: https://issuu.com/sk-palvelu/docs/stmichel2016_final

Pelivihjeet lauantaille: http://www.mikkelinravirata.fi/media/vihjeet/vihjeetstmichel2016_la_www.pdf

 

Lisätietoja: www.stmichel.fi

 

  Takaisin listaukseen