Ohjeita kilpailijoille la 19.9. raveihin

17.09.2020

Mikkelin Superlauantain ravit 19.9.20202 ravataan vallitsevan koronatilanteen vuoksi poikkeusjärjestelyin, ilman yleisöä ja ESSOTE:n antamia terveysturvallisuusohjeita noudattaen.

Kaikessa toiminnassa huomioidaan voimassa olevat paikalliset kokoontumisrajoitukset, vaadittavat turvavälit ja muut linjaukset, joista pidetään tiukasti kiinni. Pyydämme ravikilpailuihin ilmoittautuneita hevosten valmentajia ja taustajoukkoja perehtymään huolellisesti ohjeisiin. Ohjeita hevosten taustajoukoille lähetetään myös erillisinä viesteinä. Raviemme henkilökunta auttaa sinua mahdollisissa lisäkysymyksissä.

 

Raveihin hevosen mukana saapuvat

Ravialueella voi olla ainoastaan kilpailevien hevosten ohjastajat, valmentajat, hoitajat ja hevosauton kuljettajat sekä raveissa työskentelevät toimihenkilöt ja akkreditoituneet median edustajat. Raveihin ei ole mahdollista päästää ylimääräisiä henkilöitä, jotta turvaamme turvallisen ravitapahtuman kaikille asianosaisille.

Raveihin saa saapua vain täysin oireettomat henkilöt, edes lieväoireisena ei voi tulla paikalle. Mahdollisuuksien mukaan riskiryhmiin kuuluvia pyydetään välttämään ravikilpailuihin tuloa. Raveissa kaikkien tulee välttää lähikontakteja ja pitää riittävät välimatkat sekä huolehtimaan riittävästä käsienpesusta ja hyvästä yskimishygieniasta. Pysäköi myös kuljetuskalusto väljästi.

Päivitä ennen raveja kenkä- ja kärrytiedot esimerkiksi Oma Tallin kautta Heppa-järjestelmässä. Osallistumismaksu suoritetaan verkossa osoitteessa osallistumismaksu.fi ja maksamisen voi tehdä myös mobiililaitteella.

Voittajahaastattelut suoritetaan turvaohjeita noudattaen vauhdista. Voittajahevoset loimitetaan ja tunnistetaan lähdön jälkeen. Poikkeusoloissa toivomme, että ravipaikalla vietetään vain oman kilpailusuorituksen vaatima aika.

 

Raviradan palvelut

Raviradan varikkoalueella vain WC:t ja sisäänkirjoitus ovat avoinna. Sisäänkirjoituksessa asiointi tapahtuu yksi kerrallaan ja sisäänkirjoituksen henkilökunta kuittaa kilpailijan paikalla olevaksi. Voilokit noudetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja niiden palautus tapahtuu pestyinä sisäänkirjoituksen edessä oleviin saaveihin.

Yleisöalueen tilat ja palvelut eivät ole auki. Grillikioski palvelee varikkoalueella, tallikahvio ei ole auki. Toto-pelimahdollisuutta radan puolesta ei ole, vaan pelaaminen tapahtuu omilla mobiililaitteilla. Varusteauto palvelee raveissa normaalisti, kuitenkin siten, että vain rajoitettu määrä asiakkaita pääsee kerrallaan sisälle ja hygieniaohjeistuksia noudattaen.  Suosittelemme korttimaksun ja lähimaksutoiminnon käyttöä! Huolehdithan riittävistä turvaväleistä joka tilanteessa ja noudatat henkilökunnan antamia ohjeistuksia!

Ohjastajien taukotilat eivät ole käytössä ja pyydämme välttämään pukuhuoneen käyttöä muutoin kuin WC-tilojen osalta. Suosittelemme vaihtamaan vaatteet kotona tai autossa. Ohjastajien puhallutukset suoritetaan ulkotilassa, sisäänkirjoituksen läheisyydessä. Pyydämme myös välttämään kimppakyytejä ravipaikalle saavuttaessa.

Valjakkotarkkailua ja hevosten hyvinvointia valvotaan ravien aikana normaalisti. Valjastusta tarkistetaan tai hevosen hyvinvointiin liittyviä tarkastuksia tehdään vain tarvittaessa lähietäisyydeltä. Pakolliset tunnistukset ja voittajien tunnistukset suoritetaan normaalisti.

Lääkeainetesteihin otetaan näytteenottotiloihin vain yksi hevonen kerrallaan ja ihmisten välisestä turvaetäisyydestä pidetään huolta näytteenoton aikana. Riittävästä hygieniasta ja varovaisuudesta huolehdimme myös eläinlääkärin tiloissa.

 Kiitos kaikille huolenpidosta ja pidetään itsemme ja toisemme terveinä!

  Takaisin listaukseen