Nuorten ravit ja Nuorisogaala Mikkelissä 4. maaliskuuta

03.02.2023

Lauantaina 4. maaliskuuta Mikkelin raviradalla vietetään todellista nuorten raviurheilijoiden juhlapäivää. Tapahtumat alkavat poniraveilla klo 13 ja jatkuvat historian ensimmäisillä lähiraveilla, joiden kaikki neljä lähtöä on tarkoitettu enintään 25-vuotiaille ohjastajille. Ilta huipentuu valtakunnalliseen Nuorisogaalaan, jossa palkitaan viime vuoden parhaat raviponit ja poniraviurheilijat.

"Hienoa, että Mikkelissä panostetaan nuoriin ja järjestetään nuorille ohjelmaa koko päiväksi. Nuorisogaala on nuorten keskuudessa odotettu tapahtuma ja se kokoaa nuoria yhteen ympäri Suomea. On hienoa, että nuoret pääsevät viettämään aikaa yhdessä ensin raveissa ja päivän päätteeksi juhlallisessa Nuorisogaalassa", sanoo Suomen Hippoksen nuoriso- ja harrastustoiminnan koordinaattori Johanna Pökkä.

Mikkelin ravirata järjestää nuorten ravit yhdessä Etelä-Savon Hevosenomistajat ry:n ja Suomen Poniraviyhdistyksen kanssa. Ravien lisäksi tarjolla on reilusti oheisohjelmaa koko perheelle.

Iltapäivän raveihin on yleisöllä vapaa pääsy. Illallisen sisältäviä Nuorisogaalan lippuja pääset ostamaan sivun oikean reunan linkistä.


Nuorten ravipäivä 4.3. Mikkelissä:

Poniravit klo 13

Nuorten ravit (lähiravit) klo 15

Nuorisogaala klo 18

 

Nuorten ravien sarjat Heppa-järjestelmässä

Nuorisogaalan sivut

 

  Takaisin listaukseen