Mikkelin raviradalla menee lujaa; Palkintorahat kasvoivat ja yhteistyökuviot tuovat uusia mahdollisuuksia

30.11.2016

Mikkelin Ravirata Oy maksoi ravitapahtumissa pärjänneiden hevosten omistajille yli 27% enemmän palkintorahoja kuin edellisvuonna. Palkintoja maksettiin yhteensä 804.315 euroa, mikä on 172.630 euroa edellisvuotta enemmän. Yhtä ravipäivää kohden palkinnot olivat keskimäärin noin 44.700 euroa. Aivan erityisen hyvät palkinnot maksettiin kesällä ravatuissa iltaraveissa.

Radan tärkein tapahtuma, heinäkuun puolivälissä kilpailtava, St Michel -vauhtiviikonloppu piti pintansa ollen yleisömäärällä ja pelaamisella mitattuna Suomen toiseksi suurin ravitapahtuma myös vuonna 2016.

”Yhtiön edellisvuoden hyvä tulos ja alueen aktiiviset totopelipisteet mahdollistivat suunnitellun palkintotason. Pystyimme nostamaan palkintoja ja pitämään Mikkelin ravit kiinnostavina hevosenomistajille”, toimitusjohtaja Kari Tiainen kiittelee. Raviala on murroksessa ja radoilta vaaditaan nyt aktiivisuutta. Lähdemme luottavaisin mielin kohti tulevaa.
 

Yhteistyötä yli rajojen -uusia mahdollisuuksia monelta taholta

Raviradan ja viereisen jäähallin väliin asennetaan tällä hetkellä yhteyskäytävää, mikä mahdollistaa molempien tilojen hyödyntämisen suurissa tapahtumissa. Lisäksi se helpottaa raviradan keittiöstä käsin hoidettavaa jäähallin päivittäistä ruokapalvelua. Ravirata ja Jukurit solmivat aiemmin syksyllä sopimuksen, jonka mukaan Mikkelin ravirata tuottaa catering-palvelut arkipäivisin jäähallissa tarjottavalle lounaalle sekä kaikkiin muihin jäähallin tapahtumiin.  

”Jukurit yhteistyö on alkanut hyvin, ja se jatkuu vuonna 2017. Lisäksi Kalevankankaan alueella muurattiin alkuviikosta Saimaa Stadiumi -tapahtuma-areenan peruskivi. Maaliskuussa 2018 valmistuvan areenan ja raviradan istumakatsomon seinät ovat vain kahdeksan metrin päässä toisistaan. Uuden areenan tulo antaa valtavat mahdollisuudet alueen kehittymiseen. Suurtapahtumiimme, St Micheliin ja eritoten tuleviin kuninkuusraveihin, areena antaa ihan uudet ulottuvuudet. Alueen infra, tiestö ja pysäköintialueet, tulevat kuntoon kerralla. Uudet ja aivan eritason tapahtumat tulevat Kalevankankaan alueella kolmen toimijan myötä mahdollisiksi, Tiainen kertoo ylpeänä.

”Raviala kokee ensi vuonna muodon muutoksen peliyhtiöiden yhdistyessä ja Fintoton markkinointituen hävitessä. Ratojen on pystyttävä kehittämään omaa markkinointiaan. Me satsaamme tulevaan pienimuotoisella ilmeen kirkastuksella ja tapahtumien konseptoinnilla. Lisäksi viemme markkinointiamme kohti nykyaikaa, Tiainen lupaa.

Mikkelin raviradan kausi 2016 sai päätöksen marraskuun viimeisissä lounasraveissa. Uusi kausi alkaa 5.3.2017. Mikkelissä kilpaillaan 18 kertaa vuoden 2017 aikana ja päätapahtuma St Michel järjestetään 15.-16. heinäkuuta. Yhdet Mikkelin raveista järjestetään Savonlinnan kesäradalla.

lisätietoja:
Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen, p. 0500 493 760

  Takaisin listaukseen