Mikkeli Cup maanantain opiskelijaravien erikoisuutena. Maanantain raveissa voit ostaa osuuden hevosesta

13.09.2023

Uudenlainen Mikkeli Cup tarjoaa nouseville lämminverisille erinomaisen mahdollisuuden ponkaista urallaan kerralla kunnolla eteenpäin, sillä maanantain kisan voittajalle on luvassa 10 000 euron potti.

Ensin ravataan kolmessa karsintalähdössä, joista parhaat etenevät illan päätteeksi ravattavaan finaaliin. Karsintojen etukäteissuosikkeja ovat mm. Club Nord Mass, Nemea Iceman, Elvis Travian, Mauritz Match, Elendiil ja kotiradan Boogeymansin (kuvassa).

Mielenkiintoa riittää myös ravien avauslähdössä, jossa kolmevuotiaat suomenhevosvarsat kamppailevat Varsakunkun finaalipaikoista. Kisan kiinnostavin nimi on Norjasta saapuva Weikko, joka kulki maanantain koelähdössään jo reipasta vauhtia ja on valmis haastamaan jo kilpailemaan ehtineet kotimaan varsat. Onko hyvissä olosuhteissa jopa Suomen ennätys vaarassa?

Weikkoa saapuu ajamaan sen valmentaja Öystein Tjomsland, joka on pohjoismaiden menestyneimpiä kylmäverivalmentajia. Viime sunnuntaina talliin tuli voitto Norjan Derbystä.

Maanantain raveissa on myynnissä myös osuuksia muutamasta kimppahevosesta, mm. keväällä 2023 syntyneistä In The Shadows ja Smokehill Gin Gin.

Maanantain 18. syyskuuta ravit ovat myös opiskelijaravit. Mikkeliläisten oppilaitosten opiskelijoille tarjotaan klo 18 alkavassa ravi-illassa informatiivisia haastatteluita ja mm. tallikierros. Opiskelijatapahtuman juontaa Nelly Korpikoski.

 

Lisätiedot raveista

 

kuva: Terhi Piispa-Helistén

  Takaisin listaukseen