Kavioliiga tuo ravimenestyjät lauantaina Mikkeliin

22.02.2022

Suomen mestari American Heron (kuvassa) kauden avaus on lauantaina 26. helmikuuta kisattavien Kavioliiga-ravien yksi merkkitapaus Mikkelin vauhtiradalla. Mediapersoona Jaajo Linnonmaan osaomistama ruuna ravasi viime kesänä Mikkelissä jo komeat ennätyslukemat 10,7 ja saattaa olla heinäkuussa varteenotettava ehdokas St Michel -ajon lähtölistallekin.

Helpolla Pekka Korven valmentama American Hero ei lauantaina pääse, siitä pitää huolen paitsi uloin lähtöpaikka auton takana, myös kovat vastustajat Knows Best ja Deangelo etunenässä.

Kylmäveristen avoimessa ryhmässä auton taakse kerääntyvät viime viikkojen menestyshevoset viime lauantaina Oulussa juhlineen Joriinin johdolla. Yhdeksiköstä myös Caijus, Morison ja Nyland ovat ehtineet voittamaan helmikuussa.

Tasokkaalla Toto75-kierroksella katseet kohdistuvat myös Kouvola-ajon viime lokakuussa voittaneen Run And Repeatin kauden avauskilpailuun. Voitosta voittoon alkuvuonna kulkenut Seppo Suurosen tallin Core on yksi kotiradan ässistä lauantaina klo 13 käynnistyvissä raveissa.

Ponilähdöt aloittavat iltapäivän tapahtumat jo klo 12.20. Yleisölle tarjolla on myös rekiajelua sekä Miia Salmisen vetämä opastettu tallikierros.

Liput raveihin oikean reunan lippukaupasta. Hyödynnä myös SuperCorner -tarjous!

 

Lisätiedot raveista

 

  Takaisin listaukseen