Kangasniemen jääravit siirretty Mikkeliin

24.02.2022

Jäälle nousseen veden takia Kangasniemen jääraveja sunnuntaina 6.3. ei pystytä paloaseman rannassa järjestämään, vaan ne on siirretty ajettavaksi Mikkelin raviradalle klo 13 alkaen.

Ilmoittaminen raveihin päättyy maanantaina 28.2. klo 9. Tarjolla on kolme sarjaa lämminverisille, neljä kylmäverisille ja kolme poneille.

Ravit ajetaan paikallisraveina, joten niihin ei ole koelähtövaatimusta. Koelähdön voi sen sijaan suorittaa hyväksytysti aikarajat alittamalla.

 

Ote ravikilpailusäännöistä:

Paikallisraveista tilastoidaan kilpailu hevoselle, kilpailu ohjastajalle ja hevoskohtaiset ennätykset. Paikallisraveissa ei huomioida karsintapistejärjestelmää, jota käytetään totoraveissa, koelähtöjärjestelmää eikä Suomen ennätyksiä.

Paikallisravilähdöt eivät lisää eivätkä vähennä karsintapistejärjestelmässä laskettavia pisteitä. Karsintapistejärjestelmää voidaan käyttää paikallisraveihin hevosia karsittaessa.

Paikallisravilähdöstä hevonen, jolla ei ole osallistumisoikeutta totoraveihin, saa kilpailuoikeuden, kun se alittaa puhdasta ravia juosten koelähtöjärjestelmän mukaisen aikarajan. Avustajan käyttö on kiellettyä paikallisravilähdön yhteydessä suoritettavassa koelähdössä. Ratahyvitykset eivät ole käytössä 
paikallisraveissa.

Paikallisravilähtö ei jatka hevosen kilpailuoikeutta eikä katkaise kilpailutaukoa. Hylkäyksellä tai keskeytyksellä paikallisravilähdössä ei ole merkitystä kilpailuoikeuteen totoraveissa. Paikallisraveissa ovat voimassa starttikiintiöt ja kilpailu- ja ajokiellot.

  Takaisin listaukseen