Hevosurheilu tarjoaa monipuolisen harrastusympäristön

29.04.2022

Hevosurheilu näyttäytyy suurelle yleisölle pääsääntöisesti ravi- sekä ratsastuskilpailujen kautta. Näiden lisäksi hevosurheilu tarjoaa monipuolisen kattauksen harrastusmuotoja aikuisten lisäksi lapsille ja nuorille. Mikkelissä aktiivista harrastustoimintaa tarjoaa Mikkelin Ravinuoret, jonka toiminta on tarkoitettu noin 6-16 vuotiaille. Mukaan mahtuu toki nuorempia ja vanhempiakin.

- Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita hevosista. Aiempaa kokemusta hevosista ei tarvita ja luontevin tapa onkin aloittaa tutustuminen hevosiin ja poneihin kerhoissamme. Näissä tapahtumissa asioita pääsee oppimaan ohjatusti ja turvallisesti, kertoo Mikkelin Ravinuorten nuorisovastaava Julia Kiukas.

Mikkelin Ravinuoret järjestävät esimerkiksi poni- ja kepparikerhoja, vierailu- ja tutustumismatkoja, koulutuksia sekä tietysti kilpailuja. Osallistumisen kynnys on tehty mahdollisimman matalaksi, sillä kaikki tarvittavat varusteet ja välineet saa käyttöönsä järjestäjän puolelta. Säähän sopiva oma vaatetus riittää.

Mikkelin Ravinuorten järjestämä toiminta tarjoaa lapsille ja nuorille edullisen tavan harrastaa niin ponien kuin keppareidenkin kanssa.

- Ponikerhoista on mahdollisuus edetä aina poniajoluvan suorittamiseen sekä lopulta raveissa ohjastamiseen asti. Ja kuten muissakin harrastuksissa, pääsee kanssamme tutustumaan uusiin ihmisiin sekä mahdollisesti löytämään samanhenkisiä kavereita, taustoittaa Julia Kiukas harrastuksen parhaita puolia.

Lisätiedot Mikkelin Ravinuorten harrastustarjonnasta sekä yhteystiedot löydät Mikkelin Ravinuorten sivuilta.

  Takaisin listaukseen