Hevosia, poneja ja monenmoista oheisohjelmaa sunnuntain raveissa

29.03.2022

Sunnuntai-iltapäivä 3. huhtikuuta Mikkelin raviradalla tarjoaa tapahtumia runsain määrin, sillä kaviouralla ovat ensin tositoimissa ponit kuudessa lähdössä klo 13 alkaen ja sen perään vielä hevoset Toto5-raveissa yhdeksän lähdön kattauksella klo 16:sta eteenpäin.

Seppo Suurosen menestystallin Vauhtis on yksi sunnuntain mielenkiintoisimmista hevosista. Ori aloitti kautensa kakkossijalla viime perjantaina Mikkeliin siirretyissä Jyväskylän raveissa ja saattaa napata nyt jo voiton. Lämminveristen kovimmassa lähdössä kymenlaaksolaiskaksikko Jacques Hyneman (kuvassa) – Run and Repeat on vahvimmilla.

Tapahtumaan on vapaa pääsy klo 15 asti. Ravien lomassa on luvassa myös reilusti oheisohjelmaa. Heti viimeisen ponilähdön jälkeen noin klo 14.40 on vuorossa kepparilähtö. Klo 15.50 kaviouralla nähdään vikellysnäytös, lisäksi katsomoalueen puolella voi seurata vuohiagilityä klo 13-15.

Klo 14.30 ravintolakatsomossa puolestaan on luvassa Ravitarinat-tuokio, jossa elämän hevosista, Mikkelin raveista ja St Michelistä ovat tarinoimassa Risto Airaksinen, Leo Räisänen, Pertti Puikkonen ja Erik Skutnabb. Tilaisuuden juontaa radioääni Petri Vironen.

Vuoden ravirata -valinnan kunniaksi yleisölle on sunnuntain raveissa hernekeittotarjoilu klo 15-16.

 

Lisätiedot raveista

  Takaisin listaukseen