Herra Heinämies voittojahdissa keskellä talveakin - Kavioliiga-ravit lauantaina 14.1.

10.01.2023

Mikkeli isännöi Kavioliiga-raveja lauantaina 14. tammikuuta ja kerää talvikauden menestyjät ottelemaan rahakkaista palkinnoista.

Takavuosien derbyvoittaja Herra Heinämies voitti tapaninpäivänä Kuopiossa ja tavoittelee uutta täysosumaa lauantaina kylmäveristen avoimessa ryhmässä. Kartier, Morison ja Veeran Poika ovat Antti Ojanperän valmennettavan kovia vastustajia. Viime talvena vastaavan lähdön Mikkelin Kavioliiga-raveissa voittanut Nyland (kuvassa) on myös mukana.

Kierros päättyy mielenkiintoiseen lämminveristen lähtöön, jossa lähtöradat ovat määräytyneet voittosummien perusteella. Eniten ansainneet Sobel Conway ja Cash Maker yrittävät kukistaa paremmilta paikoilta aloittavat Credit To Loven ja No Limit Royaltyn. Mahtavasti menestynyt Janita Antti-Roiko jahtaa voittoa kotiradalla Zolamanin kanssa.

Lauantain Kavioliiga-ravit alkavat ponilähdöllä klo 12.30, ensimmäinen totolähtö on vuorossa klo 13.07. Yleisölle on tasokkaiden lähtöjen lisäksi tarjolla rekiajelua sekä opastettu tallikierros.

Perjantai-iltana Mikkelin raviradalla palkitaan viime vuoden menestyjät Etelä-Savon ravigaalassa klo 18 alkaen.

 

 

kuva: Terhi Piispa-Helistén

 

 

  Takaisin listaukseen