Global Withdrawl, Vixeli ja muut huiput Osuuskauppa Suur-Savon Kavioliiga-raveissa

01.11.2022

Osuuskauppa Suur-Savon isännöimät Kavioliiga-ravit tuovat valtakunnan ravieliitin Mikkelin nopealle kaviouralle lauantaina 5. marraskuuta klo 13 alkaen. Lämminveristen avoimessa ryhmässä kesän St Michel -ajossa kolmanneksi sijoittunut Global Withdrawl kohtaa Mikkelin rataennätystä hallussaan pitävän Next Directionin sekä Porin St. Legerissä toissa lauantaina juhlineen Consalvon.

Kylmäveristen kovin lähtö ajetaan tasoitusajona. Suomenhevosten kärkikaartista paikalla ovat mm. Vixeli ja Landen Paukku, mutta etumatkaa saavat Lumettaja, Viisori, Suvelan Rinssi ja Hissun Turbo tekevät niiden tehtävästä haastavan. Tammalähdössä kotiradan Ciiran Tähti saa vastaansa Villinmiehen Tammakilvan voittaneen Sarikanin.

Lauantain raveihin on S-etukortilla vapaa pääsy. 2000:lle ensimmäiselle on tarjolla hernekeittoa klo 13.30 alkaen. Tasokkaiden ravien ohessa yleisölle on tarjolla myös opastettu tallikierros ja perheen pienimmille oma kepparikisa sekä poniajelua. Paikalla on myös takavuosien eteläsavolainen tähtiravuri Ranch Kelly.

Tapahtumat kaviouralla alkavat ponilähdöillä klo 12.20 ja 12.40. Ensimmäinen totolähtö on vuorossa klo 13.07.

Lisätiedot

 

  Takaisin listaukseen