Tällä sivulla esitellään Mikkelin raviradan yhteistyökumppaneita. Esittelyjen yhteydessä löydät myös linkit yhteistyökumppaneiden omille sivuille.

 

Stall Blombacke

Stall Blombacke on uusi, asiakaslähtöinen hevosyritys Veikan viehättävässä kartanomiljöössä Mikkelissä. Yritys tarjoaa alan tuoreimpaan asiantuntemukseen sekä johtaviin menetelmiin ja teknologioihin perustuvia hoito-ohjelmia urheilu- ja harrastehevosten kokonaisvaltaiseen kuntoutukseen. Näiden palveluiden lisäksi Stall Blombackesta voi hankkia kimppahevososuuden, vuokrata kokoustiloja historiallisen kartanon viihtyisistä tiloista sekä hankkia laadukkaita Havens-rehuja.

Stall Blombacken nettisivuille pääset tästä linkistä.

Marskin kahvio

Uudistuneesta Marskin kahviosta saat maukkaan kotilounaan jokaisena arkipäivänä. Järjestämme ruoka- ja leivonnaistilaukset arkeen ja juhlaan, tarvittaessa myös astiasto- ja tarjoilupalvelut. Lisäksi toto-, veikkaus- ja kukkamyynti.

Marskin kahvion nettisivuille pääset tästä linkistä ja facebook-sivuille tästä linkistä.

LähiTapiola

LähiTapiola on vakuutusyhtiö, josta saat sekä vakuutukset että säästämisen ja sijoittamisen palvelut itselle, perheelle tai yritykselle. LähiTapiolasta saat kattavat vakuutukset myös hevosellesi.

LähiTapiolan nettisivuille pääset tästä linkistä.

Totomaatti

Totomaatti on vihjesivusto, jonka taustayrityksenä toimii Bet Option Oy. Yrityksen tavoitteena on tuottaa voitollisen pelaamisen mahdollistavaa analyysia ja informaatiota Totomaatin ja Vetomaatin asiakkaille parasta asiantuntemusta ja tietotaitoa hyödyntäen.Korkealaatuiset ravivihjepaketit työstetään joka kerta tinkimättömällä ammattitaidolla. Seuraamme kaikki Suomessa juostavat ravikilpailut äärimmäisellä tarkkuudella, jokaisen valjakon esitykset kirjataan ylös ja analysoidaan välittömästi.

Totomaatin nettisivuille pääset tästä linkistä.