Opiskelijaravit

27.09.2022

Ravit Mikkelissä klo 18. Mielenkiintoista oheisohjelmaa sekä opiskelijatarjouksia.
Ravipaketti opiskelijakortilla 18 euroa. Lisätietoa

7 oikein -lehden sivut

VIHJE- JA KOMMENTTIPAKETTI

Vihjeet julkaistaan ravipäivänä viimeistään klo 11.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTTEJA

Henna Halme

L4/7 BWT FALCON: Hyvin on ruuna mennyt. Hieman arvoitus on, miten se lähtee liikkeelle auton takaa. Eturivistä on pikku laukkariski olemassa. Kovaakin tämä tuntuu pääsevän ja vauhtia löytyy. Lähtöpaikka ei vie kaikkia toiveita. Jos päästään ravilla matkaan, ajetaan aktiivisesti. Ruuna jaksaa porskuttaa ja se pystyy myös tekemään omaa juoksuaan.

L10/4 MASSIVE SHINE: Kokeiltiin Villinmiehen Tammakilvan karsinnassa. Liian kova vastushan siinä oli, mikä ei tietenkään yllättänyt. Paransi hevonen kuitenkin sekunnin verran ennätystään. Se on kehittynyt koko ajan ja mennyt eteenpäin. Nyt ollaan taas omien joukossa rahasarjassa. Kunto on ok mallilla ja on minulla vähän odotuksia. Voltin nelonen ei ole ongelma fiksulle hevoselle.

Anne Takapuro

L1/1 BIG JACK: Ruuna on vielä hyvin kokematon. Harjoitusraveissa on käyty ja laukkakin saattaa yllättää. Kaarteen loppu on ollut tälle hankala paikka. Suorilla hevonen menee tosi hyvin. Kunnossa se on. Koelähtö on kovinta toistaiseksi. Jäi siinä vähän varaakin. Mikkelissä on hyvät kallistukset ja aivan luottavaisin mielin lähdetään ekaan kilpailuun. Tämä ei ole mikään rakettiavaaja voltista. Eiköhän tuossa oteta alku varman päälle.

L4/2 CHASING HIGHS: Hevonen jatkaa mainiossa kunnossa. Tämä on sille elämän ensimmäinen mailin kisa. Vauhdit riittää kyllä. Luonnollistahan tuosta olisi ajaa johtopaikalta ja toivottavasti tamma vetäisi koko matkan. Toki siinä voi joku haastaakin ja moni ohjastaja on maililla varsin innokas. Ennätyksestä lähtee tarvittaessa aika paljon pois, jos olosuhteet on hyvät. Edes 1.11-alkuinen aika ei yllättäisi.

Terho Rautiainen

L3/3 TÄHTISEKKI: Ihan hyvin on hevonen mennyt. Ei tässä välissä ole tapahtunut mitään erikoista. Eiköhän ori jatka samassa vireessä.

L5/2 ONON NOPSASUIVI: Viime kerran hylkäystuomio on tuomarivirhe. Ei tämä laukannut kuin 30 metriä. Neljäshän ori oli maalissa. Se ei ole hirveän nopea avaaja. Paikka passaa mainiosti. On tuossa muutama kova vastassa. Ehkä rahasija tyydyttää tähän kohtaan.

L8/8 KARLAS: Hankala lähtörata on osunut paluukilpailuun. Ori ei ole oikein kiertäjätyyppiä. Aika matalalla profiililla aloitellaan.

Ari Moilanen

L2/8 SPINNU: Matkattiin viimeksi sisäradalla. Tamma oli tasainen viides maalissa.

L4/9 MARY HOTSHOT: Hevonen ei ole ihan mennyt siten, kuin on odotettu ja toivottu. Sunnuntain kisa näyttänee hieman suuntaa, missä mennään.

L7/9 NIGHT HALL: Paluustartissa viimeksi jäätiin vähän väsyvän taakse. Ei siinä ollut tälläkään paljon voimia varastossa. Meno on ollut aika nihkeää. Ysirata on ihan kelpo paikka. Ei hevosesta ole hirmu odotuksia.

L9/3 VÄSTERBO HIGHBALL: Myös tämä palasi viimeksi tauolta. Saatiin aivan hyvä reissu, mutta ei ruuna oikein tahdo tulla maaliin asti.

Taisto Nurmio

L5/5 KIITÄVÄ: Aika pörhäkkänä ori oli Lahdessa tauon jälkeen. Kaikki meni kuitenkin startissa hyvin. Tuskin hevosessa on tässä välissä mitään muutosta tapahtunut. Tämä on sen ensimmäinen maili. Kuinkakohan kovaa muut avaavat. Saattaa mennä reippaaksikin alku. Edellinen Hankasalmen kisa meni täysin piloille. Toinen ori möyrysi vieressä ja tämä meni ihan sekaisin siitä. Kiitävä ei tasaantunut missään vaiheessa ja tuon startin voi unohtaa.


 

 

 

 

  Takaisin listaukseen