Välähdys, Polara ja Hullumies iskevät yhteen Osuuskauppa Suur-Savon Toto76-raveissa

25.09.2018

Suomenhevoseliittiin kuuluvat Välähdys (kuvassa), Polara ja Hullumies mittaavat nopeuttaan lyhyellä matkalla Mikkelin Toto76-raveissa ensi lauantaina. Kolmikko oli vastakkain syyskuun puolivälissä Pohjoismaiden mestaruudessa, silloin Välähdys sijoittui toiseksi ja jätti Polaran sekä Hullumiehen taakseen. Pysyykö järjestys, vai tekeekö kotiradan monté-mestari Diktaattori yllätyksen iltapäivän 10. lähdössä?

T76-pelin avauskohteessa, 5. lähdössä mikkeliläisen Camilla Vihannon Juiseri tavoittelee jo neljättä peräkkäistä voittoaan. Heinäveden ori Callex on yksi kovimmista vastustajista.Etelä-Savon värejä lauantain kilpailuissa ovat puolustamassa myös mm. Kaisa Tupamäki-Kukkamon voitokas Kartier sekä Savonlinnan menestysruuna Exuberance.Lämminveristen kovin koitos on hopeadivisioona, jossa Suomen mestaruudessa Ranch Kellyn jälkeen toiseksi sijoittunut William Birdland saa vastaansa St Michel-edustaja Starzinnerin.

Mikkelin Jukureiden raviliigavarsa Tingaling avasi uransa voitokkaasti sunnuntaina Lahdessa. Sen ikätoverit ovat tositoimissa lauantai-iltapäivän 3. lähdössä kun 2-vuotiaat lämminverivarsat kisaavat Junnustartin voitosta ja 5 000 euron palkinnosta. Suosikki on Markku Niemisen valmentama Raskolnikov Frido.

Osuuskauppa Suur-Savon isännöimiin raveihin on S-etukortilla vapaa pääsy. Perinteinen hernekeittotarjoilu alkaa klo 13.30, ja oheisohjelmaa on tarjolla mm. opastettujen tallikierrosten, keppihevoskisan ja poniratsastuksen muodossa.

Lauantain ponilähtö starttaa klo 13.30, ensimmäinen lähtö klo 14.05.

Lisätietoa raveista
 

  Takaisin listaukseen