Pekka Korpi testasi uuden kaviouran

10.01.2020

Mikkelin uusittua kaviouraa testattiin torstaina arvovaltaiselta taholta, kun kaikkien aikojen menestyneimpiin raviurheilijoihin lukeutuva Pekka Korpi vieraili Kalevankankaalla. ”Kultasormi” oli näkemäänsä tyytyväinen.

”Puitteet näyttää upealta ja radan profiili hyvältä, kun vielä huomioi radan loivat kaarteet. On hienoa, että lajiin vielä satsataan. Myös uusi karsinallinen 46-paikkainen valjastuskatos yllättää varmasti hevosmiehet positiivisesti”, neljä kertaa St Michel -ajonkin voittanut Korpi totesi.

Korven nykyinen tähtihevonen, tamma Mascate Match nähtäneen ensi kesänä tositoimissa Mikkelissä St Michelin 4-vuotiaiden Eugen Pylvänäisen Muistoajossa.

”Tamman ennätystä olisi siinä hyvä parantaa”, Korpi kertoo.

Elokuussa alkaneessa peruskorjauksessa kavioura uusittiin perustuksia myöten ja kaarteiden kallistuksia parannettiin. Jatkossa Mikkelissä onkin mahdollista ravata entistäkin kovempia tuloksia. Varennen 18 vuotta sitten juoksema rataennätys 1.09,3 joutuukin ensi kesänä tosi testiin.

Peruskorjauksen yhteydessä uusittiin lisäksi ratavalot sekä äänentoistojärjestelmä niin radalla kuin tallialueellakin.

”Uusi valaistus mahdollistaa paremmin ympärivuotisen ravikauden Mikkelissä. Rata ei myöskään ole niin herkkä vaikeille sääolosuhteille kuin ennen ja uskomme, että rata on edelleen huippunopea”, radan toimitusjohtaja Kari Tiainen kertoo.

Mikkelin uusitut puitteet ovat ensimmäistä kertaa käytössä tiistaina 21. tammikuuta ajettavissa raveissa. Samalla kertaa otetaan käyttöön myös tallialueelle noussut uusi valjastuskatos.

Ensi keskiviikkona 15. tammikuuta radalla järjestetään vielä harjoitusravit.

  Takaisin listaukseen