Paakkarin Myrsky palaa tositoimiin hevosseuraraveissa

30.10.2018

Eteläsavolaiset hevosseurat ovat vahvasti esillä sunnuntaina 4. marraskuuta Mikkelin raveissa. Kaikki iltapäivän Toto4-kohteet ajetaan alueellisten seurojen nimikkolähtöinä, lisäksi sunnuntain kilpailuissa ovat mukana myös Etelä-Savon Hevosenomistajat sekä Suomenhevosliitto. Montéhevoset kilpailevat paikoista kylmäveristen Prix du Nord -finaaliin.

Kovimmassa suomenhevoslähdössä mäntyharjulainen Paakkarin Myrsky (kuvassa) palaa yli neljän kuukauden tauolta. Takamatkoilta starttaavat Uljas Suomalainen ja Ypäjä Jallu lähtevät tavoittamaan kesäkuussa kahdesti voittanutta oritta. Viime vuonna Jyrki Hyyryläisen valmentama Paakkarin Myrsky voitti peräti kahdeksan kertaa.

Toto4-pelin avainhevosia ovat edellisten lisäksi myös mm. voitokkaat Nemea Facade, Winds Of Change, Lewis Li ja Wingman.

Mikkelin ravikausi päättyy lounasraveihin perjantaina 16. marraskuuta. Ajamatta on siis vielä 15 totolähtöä ja ajajaliigaa johtaa tällä hetkellä Esa Holopainen 12 voitolla. Holopainen ei ole sunnuntaina paikalla, joten yhdeksällä voitolla toisena olevalla Iikka Nurmosella on mahdollisuus kaventaa tilannetta. Kahdeksan kertaa voittajaesittelyyn tällä kaudella kaartanut Henri Bollström vaanii myös aivan lähituntumassa.

Sunnuntain ravit käynnistyvät Mikkelissä ponilähdöllä klo 12.40. Ensimmäinen totolähtö on vuorossa klo 13.07.

Lisätiedot raveista
 

  Takaisin listaukseen