Kotiradan tähdet tauolta Rokin Maxia vastaan 75-raveissa

20.02.2019

Lauantain Toto75-kierroksella Etelä-Savon panos on erityisen vahva suomenhevosten kovimmassa sarjassa. Iltapäivän 10. lähdössä nähdään mm. Pekka Luukkosen valmentaman Lissun Eerikin ja Eero Laitisen Tureliuksen (kuvassa) kauden avaus. Maakunnan kovista nimistä lähtöauton takana ovat myös Kukan Tutu ja Piispalan Santeri.

Vastus tähtidivisioonassa on heti huippuluokkaa, sillä Rokin Maxi, Viktor Kärppä ja Passiton ovat aloittaneet vuoden menestyksekkäästi. Pertti Puikkosen ajama Rokin Maxi oli mukana jo viime kesän kuninkuuskilpailussa Rovaniemellä.

Sarjaporrasta alempana jo kahdesti helmikuussa voittanut huipputamma Juliette Lax kohtaa puolen vuoden tauolta palaavan T.T. Avotin. Kotiradan mainetta puolustavat Terho Rautiaisen Ypäjä Jallu ja Seppo Suurosen Tuurin Toivo.

Lämminveristen avoimessa lähdössä voitosta ottelevat mm. Regent Zet ja Star Martini. Savonlinnan ylpeys Exuberance kohtaa pikamatkalla viime lauantaina Turussa juhlineen Freelancerin. Voitokkaasti valmentaja- ja ohjastajauransa avanneen pesäpallomestari Juha Puhtimäen Johnny Flame hakee jo neljättä peräkkäistä täysosumaansa nousijadivisioonassa.

Lauantain 23.2. ravit alkavat ponilähdöllä klo 13.30. Ensimmäinen lähtö starttaa klo 14.05 ja Toto75-kohteet pääsevät vauhtiin klo 15.30.

Tapahtuman sivut
 

  Takaisin listaukseen