Kalevankangas-päivä ensi sunnuntaina – ilmaisravit klo 16

25.02.2020

Mikkelin ravikausi jatkuu sunnuntaina 1. maaliskuuta, jolloin raveihin on vapaa pääsy. Samana päivänä alueella vietetään Kalevankangas-päivää, jonka tapahtumat käynnistyvät jo klo 12.

Saimaa Stadiumilla on mahdollisuus kokeilla monenlaista liikuntaa mm. pickelballia, jäähallilla on ilmainen yleisöluistelu, ja agilityharrastajat esittelevät toimintaansa entisillä tennishalleilla. Raviradan piha-alueella on poniratsastusta ja Farmilan tilan eläimiä.

Ravipäivän avaavat shetlanninponit omalla lähdöllään klo 15.30, raviratsastusta eli montéa on luvassa iltapäivän kolmannessa lähdössä. Toto4-pelin kohdelähdöissä Matias Salon tallilla on kaksi vahvaa voittajaehdokasta: Rocktown Inspector jahtaa vuoden toista voittoa neljännessä ja O.P.Roc (kuvassa) seitsemännessä lähdössä.

Terho Rautiaisen valmentama suomenhevosori Lumettaja avaa 5-vuotiskautensa kuudennessa lähdössä. Viime vuonna Camrin poika ylsi jo useamman ikäluokkakilpailun finaaliin ja keräsi yli 11 000 euron voittosumman. Sunnuntaina vastaan asettuu mm. Seppo Suurosen tallin Lumo-Pekuna.


Lisätiedot raveista

Lisätietoa Kalevankangas-päivästä

  Takaisin listaukseen