Henri Bollström kohti toista tuhatta sunnuntairaveissa

07.03.2019Viime kaudella Mikkelissä eniten voittoja saalistaneen Seppo Suurosen talli on aloittanut tämänkin vuoden hyvin ja tähtää uusiin täysosumiin ensi sunnuntain raveissa. Triple Ray on oman lähtönsä suosikkeja, ja Tähtituula tavoittelee toista voittoa putkeen suomenhevosten kovimmassa sarjassa. Pauhis, Jetsu, V.G. Vipori ja Vinksa eivät kuitenkaan päästä kotiradan tammaa helpolla.

Molempia Suurosen valmentamia hevosia ajaa Henri Bollström (kuvassa yhdessä Juiserin ja Camilla Vihannon kanssa), joka saavutti maanantaina Kuopiossa ohjastajauransa 1000. voiton. Jyväskyläläinen voi ottaa askeleen kohti seuraavaa tasalukua sunnuntaina myös Aatto Silventoisen tallin Rebel Rapidin kanssa.

Mikkelissä tositoimissa nähdään yhdeksän muutakin ns. tuhannen voiton klubiin kuuluvaa ohjastajaa.

 

Neljännessä lähdössä iskevät yhteen kotiradan laukkaherkät, mutta kyvykkäät Limuska ja Tulipiippu. Jaakko Siekkelin Limuska aloitti kautensa ykkössijalla Lahdessa, Hanna Rusasen Tulipiippu puolestaan ravasi riemukkaan voiton Mikkelin 75-raveissa helmikuun lopussa.

Yksi sunnuntai-iltapäivän mielenkiintoisimmista hevosista on toisessa lähdössä uransa aloittava Callela Lincoln. Oriin vanhemmista sisaruksista kolme on ehtinyt jo juosta urallaan kuusinumeroisen voittosumman, kovimpana maan tammaparhaimmistoon kuuluva Callela Ladyboss.

Ensi sunnuntain ravit Mikkelissä starttaavat ponilähdöllä klo 12.40. Ensimmäinen lähtö on vuorossa klo 13.07, iltapäivä päättyy lämminveristen Winter monte meeting -lähtöön.

Lisätietoa raveista
 

  Takaisin listaukseen