Toto4-ravit perjantaina 30.6.2017 klo 18

30.06.2017GRILLI-ILTA perjantaina 30.6. klo 18
 raviradan terassilla 

  • livebändinä The Octoband
  • Jake Litmanen haastattelee ja juontaa
  • grillibuffet 16 e, katso menu

Liput 6 € / 4 €, alle 16-vuotiaat vapaa pääsy
Osuuspankki Suur-Savon omistajajäsenille vapaa pääsy!
 

7Oikein -lehden käsiohjelmasivut

Rata: hyvä kesärata
Sää: +18, puolipilvistä & poutaa
 

Vihje- ja kommenttipaketti | Toto4-ravit 30.6.2017

POISJÄÄNNIT teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 8 (9,7)
T4-2: 5,3,11 + 4,8,6 (1,12)
T4-3: 11,1,3 + 6,4,2 (8,10)
T4-4: 9,1,6 + 5,3,4 (2,10)

Pieni systeemi 27 riviä, hinta 5,4 euroa.
Suuri systeemi 216 riviä, hinta 43,2 euroa.

Toto4-pelijakauma teksti-tv:stä.

TOTO4-ANALYYSIT 

Lähtö 4 | Toto4-1

Toto4-kuittien kohtalo ratkeaa pitkälti heti avauskohteessa, missä tarjoamme luottamuksemme suosikkina matkaan starttaavalle numerolle 8 MIKIMANI. Aleksi Kytölän valmennettava hakee tässä neljättä peräkkäistä ykkössijaa ja sen verran vahvaa työtä ruuna on alla olevissa starteissa tehnyt, että uskomme voittoputken jatkuvan. Aleksi Kytölän aktiiviset ajosuoritukset ovat uhkuneet luottamusta hevoseen ja Mikimani on osoittanut pystyvänsä myös tekemään itse juoksuaan. Voittosumma ei tunnu antavan vielä minkäänlaista kuvaa ruunan kyvyistä ja tulevia startteja seurataankin mielenkiinnolla. Mikäli Mikimani ravaa ja suorittaa alla olevissa starteissa nähdyllä tasolla, jäänee haastajien kohtaloksi taistella ensisijaisesti kakkosrahoista. Ykköshaastaja 9 PAAKKARIN MYRSKY on toki sekin noussut vahvaan iskuun ja Ville Mikkanen tuntuu sopivan erinomaisesti oriin rattaille. Vaaka kallistuu silti Mikimanin puolelle.
 
Lähtö 5 | Toto4-2

Toisessa Toto4-kohteessa nostamme kolme valjakkoa parhaaseen A-ryhmään ja sen myötä myös kapeammalle vihjekuitille. Suosikkinamme matkaan starttaa keskeltä rataa kiihdyttävä 5 INGLORIOUS JAM. Jukka-Pekka Hukkasen valmennettava on saanut tauluunsa nyt neljä peräkkäistä kakkossijaa mutta tässä sopivassa porukassa tuo putki saattaa hyvinkin voiton myötä katketa.  Inglorious Jam avaa auton takaa kovaa ja saanee hyvät asemat kärkiporukasta, vaikka keulaan ei välttämättä olisikaan asiaa. Pieneltä tauolta palaava 3 ALERT KEMP on tasapaksua tauluaan vaarallisempi. Arto Laaksosen ajokki saattaa hyvinkin ottaa ensimmäiset keulat. Huonosta lähtöpaikasta huolimatta 11 THOMAS WIND on ideanostomme kapeammalle vihjekuitille. Se teki suoraan tauolta Riksussa hyvän esityksen ja startti kropassa ori pystyy varmasti vielä parempaan. Tiedossa on varmastikin reipas avaus, eikä kentän kääntyminenkään olisi jättiluokan yllätys. B-ryhmän käynnistävä 4 JOYNESS on yksi eturivin kovista avaajista. Piia Mäkelän valmennettavan vire on kuitenkin tauolta arvoitus.

Lähtö 6 | Toto4-3, Päivän Duo-1

Kolmannessa Toto4-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa 11 LEIJAN LOIMU on haastavasta lähtöpaikasta huolimatta rankingimme niukka kärkinimi. Tarja Neuvosen valmennettava on sekä ravi- että suoritusvarma hevonen ja näistä kummastakin ominaisuudesta on kyllä jatkossakin paljon hyötyä. Hippoksen arvontakone on ollut viime aikoina suotuisa ja hyvänä avaajana Leijan Loimu on kaikissa taulussa näkyvissä starteissa saanut hyvän juoksun joko keulassa tai sisäradalla kärjen tuntumassa. Nyt juoksusta tulee täysin erilainen, eikä maililla voittoon ehtiminen ole helppoa. Arto Hammarin valmennukseen siirtynyt 1 VILOX teki viimeksi Teivossa oikein lupaavan tuntuisen esityksen kirimällä lopulta tilaa saatuaan loppua kovaa. Hyvältä lähtöpaikalta ruunalla on realistinen sauma palata voittokantaan. A-ryhmän kolmas valjakko on viimeksi Mikkelissä loppukaarteen laukan jälkeen kovalla kirillä vielä voittoon ehtinyt numero 3 TUTUN TILTU. Markus Dahlström jatkaa Jorma Konnun valmennettavan rattailla. B-ryhmän kärkeen kipuavat 6 VIRIN VEIJARI, 4 ARONIN MUISTO ja 2 KAPOR omaavat myös juoksujen onnistuessa kelpo saumat voittoon.

Lähtö 7 | Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

Toto4-kierroksen ja Päivän Duon sinetöivässä ja samalla ravien ensimmäisenä troikkalähtönä toimivassa koitoksessa kolme valjakkoa nostetaan A-ryhmään ja sen myötä myös troikan kahdelle ylimmälle riville. Takarivin lähtöpaikasta ja alla olevasta tauosta huolimatta 9 PAST OR FLASH kipuaa rankingin kärkeen. Viimeksi Vermossa kaikki ei ollut kohdallaan ja sairastauon jälkeen ruuna on väistämättä jonkinlainen arvoitus. Omalla tasolla suorittaessaan se kuitenkin kirii sopivassa porukassa lopussa mukaan voittomatsiin. Loistopaikalta starttaava 1 LOVESONG kiri Loviisassa takapareista kovassa vauhdissa loppua sen minkä pystyi. Maalisuoralla otteissa ei ollut loistokkuutta mutta kyllä juoksunkulussakin oli haastetta. Kouvolassa Timo Korvenheimon valmennettava oli hyvä Toto76-lähdössä. Tapio Perttunen istuu tällä kerralla tamman rattaille. Kovaan avaukseen pystyvä 6 CAMIEL KIEVITSHOF on mahdollinen keulahevonen. Hyvänä päivänään Marko Känsälän suojatti pystyisi vetämään lähtöä maaliin saakka. B-ryhmän käynnistävä numero 5 ÖNAS JOCKE ei vielä Suomen debyytissä erityisemmin säväyttänyt. Aika näyttää, kuinka paljon Matti Riipisen valmennettava startti kropassa ja balanssin keventämisen myötä parantaa. 7 SWEET CHOCO STAR ja 3 PRETTY RIPPED ovat suuren systeemin kaksi muuta lisävaljakkoa.

PÄIVÄN DUO

11,1,3
9,1,6

Yhteensä 9 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

1,6,9
1,6,9
1,3,4,5,6,9

Yhteensä 24 yhdistelmää, hinta 12 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

Illan toisessa troikkalähdössä 4 OXAN WINX AND WONX on Härmän hienon keulasoolon myötä itseoikeutettu piikki. Balanssin keventämisestä oli varmasti hyötyä ja kengitysinfoja on syytä tälläkin kerralla tarkkailla. Sopivassa porukassa Timo Korvenheimon valmennettava olisi kuitenkin kengät jalassakin vahvoilla.

4
5,6,7,8,10
5,6,7,8,10

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

ABC-RANKINGIT

Lähtö 1.
A) 2,1,5 B) 9,6,4,7,8,3,10
THE DUDE - GLEN AMORE - ARGENTEUIL - THREE DEE NODO

Lähtö 2.
A) 11,4,9 B) 5,2,3,8,12,6,10,7,1
THE RECTOR - SWEET CREDIT - LIKE A FIRE - HIDE AND DAZZLE

Lähtö 3.
A) 2,7,6 B) 9,4,5,8,3,1
ARIITTA - KUKKAROSUON IITA - LISSUN ASSI - MALLI-MAISA

Lähtö 4.
A) 8 B) 9,7,3,10,2,11,1,6,12,5
MIKIMANI - PAAKKARIN TUISKU - MÄEN VILLITÄR - MELLAKKA

Lähtö 5.
A) 5,3,11 B) 4,8,6,1,12,9,10,7
INGLORIOUS JAM - ALERT KEMP - THOMAS WIND - JOYNESS

Lähtö 6.
A) 11,1,3 B) 6,4,2,8,10,12,7,9,5
LEIJAN LOIMU - VILOX - TUTUN TILTU - VIRIN VEIJARI

Lähtö 7.
A) 9,1,5 B) 6,3,4,2,10,8,11,12
PAST OR FLASH - LOVESONG - ÖNAS JOCKE - CAMIEL KIEVITSHOF 

Lähtö 8.
A) 10,5,2 B) 6,7,9,4,3,11,1,12,8
TYRONE STEELE - NIO BLUE - SWEET MICCE - TWENTYONE

Lähtö 9.
A) 4 B) 8,5,10,7,6,12,11,3,1,2,9
OXAN WINX AND WONX - HARMINIMOON TINKER - SOUTHWIND MOJITA - EKO KRISTALL

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTTEJA

SAMI VEHVILÄINEN

L3/9 LIKE A FIRE: Tamma oli jostain syystä pettymys viimeksi Lappeessa, mutta sitä ennen hevonen teki useamman hyvän startin. Normaaliesityksellä tamma pystyy 17-tulokseen ja on mahdollinen menestyjä.

L4/7 MÄEN VILLITÄR: Tamma on tehnyt kaksi hyvää starttia tauon jälkeen ja hevonen menee edelleen eteenpäin. Nyt tavoitteena on alle 30-tulos ja totosija.

L6/6 VIRIN VEIJARI: Ruuna on tehnyt hyviä juoksuja. Viimeksi Härmässä lähtö oli kova, eikä hevonen pystynyt nousemaan laukan jälkeen kärkeen. Ruuna jatkaa hyvässä kunnossa, mutta menestys on hieman juoksunkulusta kiinni.

MATTI RIIPINEN

L2/2 ALWAYS SEXY: Tamma kilpailee tauluaan paremmassa kunnossa. Viimeksi Killerillä hevonen jäi voimat tallella pussiin. Vastassa on nyt muutama hyvä hevonen ja olisin tyytyväinen sijoitukseen neljän sakissa.

L7/5 ÖNAS JOCKE: Ruuna palasi Kuopiossa lähes puolen vuoden tauolta ja olin tyytyväinen hevoseen. Mielestäni ruuna pystyy parantamaan reilustikin, eikä sijoitus kolmen sakissa tulisi yllätyksenä. 

MARKUS DAHLSTRÖM

L2/5 HIDE AND DAZZLE: Tamma teki hyvän juoksun Kouvolassa. Hevonen saa vielä torstaina startin alle, mikä saattaa olla hyväkin asia perjantaita ajatellen. Mielestäni tamma on mahdollinen menestyjä.

L4/3 MELLAKKA: Oriille on lisätty painoa kengitykseen ja sopiva balanssi tuntuisi löytyneen. Hevonen on oikeaan suuntaan menossa. Nyt on edessä uran ensimmäinen autolähtö. Harjoituksissa ori hieman pelkäsi lähtöautoa. Olisin tällä kerralla tyytyväinen sijoitukseen kärjen tuntumassa, mutta lähiaikoina ori pystyy menestymään.

L6/3 TUTUN TILTU: Tamma joutui viimeksi kiertämään loppukaarteen neljättä rataa ja kiri varmaan voittoon. Hevonen lähtee hyvin liikkeelle ja keulajuoksukin on mahdollinen. Lähtö on nyt viimekertaista kovempi, mutta lähden luottavaisin mielin matkaan ja odottelen ajokkiani kärkikamppailuun.

JUKKA-PEKKA HUKKANEN

L1/9 THREE DEE NODO: Ruuna laukkasi Loviisassa ensimmäisessä kaarteessa, mutta muuten hevonen oli hyvän tuntuinen. Mikkelissä takamatkalta menestyminen ei ole helppoa, mutta sopivalla juoksulla ruuna on mahdollinen.

L5/5 INGLORIOUS JAM: Ori on ollut laiskan oloinen viime starteissa. Tänään varustukseen lisätään puolilaput, että hevoseen saataisiin hieman lisää virtaa. Suunnitelmissa on keulajuoksu ja mielestäni ori on mahdollinen menestyjä.

  Takaisin listaukseen