Lounasravit perjantaina 3.11. klo 12

03.11.2017

Lounasraveihin vapaa pääsy!

Sää: 0, puolipilvistä & poutaa
Rata: hiekkapintainen talvirata (tiedote olosuhteista)
 

7Oikein lehden käsiohjelmasivut

Ravintolassa buffet-lounas 9,50 e

  • lihamureke l,g
  • perunamuusi l,g
  • vihersalaattia m,g
  • rakuunaporkkanoita m,g
  • kaalisalaattia m,g
  • fetasalaattia
  • sekamehu/jäävesi
  • kahvi/tee

 

Vihje- ja kommenttipaketti 3.11. lounasraveihin!

POISJÄÄNNIT teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 6,1,10 + 5,7,11 (2,12)
T4-2: 4,1,11 + 9,10,2 (8,6)
T4-3: 4 (9,8)
T4-4: 2,12,4,9 + 1 (8,6)

Pieni systeemi 36 riviä, hinta 7,2 euroa.
Suuri systeemi 180 riviä, hinta 36 euroa.


TOTO4-ANALYYSIT

LÄHTÖ 2 | Toto4-1

Perjantain lounasravien Toto4-kierroksen avauskohteen suosikkina matkaan starttaa numero 6 SADEUKKO. Viimeksi Kouvolassa ruuna pilasi 2. sisältä laukkaan 800 jäljellä. Edelliskerralla Mikkelissä 8-vuotias eteni keulaan ensimmäisellä takasuoralla ja voitti varmasti. Arto Laaksosen ajokki päässee ravilla 20 metrin takamatkaltakin hyviin asemiin ja taistelee sopivassa porukassa tiukasti voitosta. Paalun paras numero 1 PIRTTILÄN NIILO taivalsi Kouvolassa toista rataa ilman vetoapua, mistä se pudotti päätöspuolikkaan alussa hetkeksi sisäradalle. Loppukaarteessa Markus Dahlström nosti ajokkinsa uudestaan ulommaksi ja ori kiri hyvin maaliin. Dahlströmin mukaan ori on treenannut hyvin viime startin jälkeen ja ohjastaja odottaa ajokkiaan kärkikamppailuun. 10 TURPOELLI saa myös paikan A-ryhmästä ja sen myötä myös kapeammalta vihjekuitilta. Mikko Miettisen ajokki on epävarma, mutta pystyvä menijä. Vastus on sopivaa kaliiberia ja ravilla Turpoelli on mahdollinen menestyjä. Suurempaan systeemiin rastataan vielä numerot 5 CHARLIINA, 7 LIINAN MUISTO ja 11 TUUTORI. 

LÄHTÖ 3 | Toto4-2

Toisen Toto4-kohteen suosikkimme 4 DERVIL'S MELODY hyökkäsi Jokimaalla 3. ulkoa 900 jäljellä, eteni loppukaarteessa johtavan rinnalle ja kamppaili hyvin perille. Vaikka voitot taulusta puuttuvatkin, kilpailee Tapio Perttusen ajokki hyvässä kunnossa ja vireen kestäessä se nähdään varmasti voittomatsissa. Numeron 1 FILEMON BABAR juoksu epäonnistui viimeksi ruunan juututtua kolmannelle radalle. Edelliskerralla 5-vuotias kiri asiallisesti 2. ulkoa. Iikka Nurmosen ajokki saa nyt hyvän juoksun ja sen kuuluu näistä asemista olla kuumimpia suosikkeja. Haastavasta lähtöpaikasta huolimatta myös tauluaan parempi 11 SPEED MIKKO on huomion arvoinen. Suurempaan systeemiin rastataan vielä numerot 9 ALWAYS SEXY, 10 DEADLY FIGHTER ja 2 HEART OF STEEL. 

LÄHTÖ 4 | Toto4-3, Päivän Duo-1

Kolmannessa Toto4-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa 4 NELILYN NORTH WIND kipuaa alla olevista epäonnistumisesta huolimatta selkeänä suosikkina rankingin kärkeen. Sekä Mikkelissä että Lahdessa laukat pilasivat pelin. Isto Kuisma raportoi ruunan jatkavan hyvässä kunnossa. Kuisman mukaan perjantaiksi palataan vanhaan kengitykseen ja valmentaja odottaa suojatiltaan menestystä. Tehtävä vaikuttaa sopivalta ja kierroksen todennäköisin menestyjä saa kunnian toimia Toto4-kuittien ja Päivän Duon piikkinä. Haastajaporukan käynnistävä 9 WINTER CAKE seurasi Jokimaalla tasaisesti 5. sisältä. Hebnri Bollströmin ajokki parantaa saatuaan startin alle ja osallistuu tototaistoon. Myös numerot 8 ERICA LUCA, 1 JOE'S POKERFACE. 

LÄHTÖ 5 | Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

Toto4-kierroksen ja Päivän Duon sinetöivässä ja samalla lounasravien Troikkalähtönä toimivassa koitoksessa neljä valjakkoa kipuaa tasaiseen A-ryhmään. Rankingin kärkeen ja sen myötä Troikkavirityksen tukipilariksi kohoaa numero 2 THE RECTOR. Viimeksi Vermossa ruuna kulki lähtölaukkansa jälkeen viimeiset 1800 metriä 16,1-vauhtia ja nousi kolmanneksi 7. ulkoa. Tapio Perttusen ajokki avaa hyvin ja on ravilla vahvasti mukana voittomatsissa. Ykköshaastaja 12 FANTOM BABAR palasi Lahdessa keulajuoksun päätteeksi voittokantaan. Se sei 12,5-vauhtisen avauspuolikkaan jälkeen rauhoittaa vauhtia ja vastasi sitten lopussa niukkaan mutta varmaan voittoon. Kahdessa viime startissaan haastavista asemista matkaan startannut 4 ROCKTOWN SHERIFF on saanut taas vaihteeksi paremman lähtöpaikan. 9 VANIERE puolestaan terävöityy saatuaan pitkän tauon jälkeen startin kroppaansa.

PÄIVÄN DUO

4
2,12,4,9

Yhteensä 4 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 5

2
1,4,9,12
1,4,6,8,9,12

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

ABC-RANKINGIT

Lähtö 1.
A) 1,2,12 B) 6,11,3,13,7,8,4,9,10
STONEISLE OAKLAND - A.I. SUCCESS - ROBERTO DIVER - STATIONS CONDUCTOR 

Lähtö 2.
A) 6,1,10 B) 5,7,11,2,12,3,4,8,9
SADEUKKO - PIRTTILÄN NIILO - TURPOELLI - CHARLIINA

Lähtö 3.
A) 4,1,11 B) 9,10,2,8,6,3,5,12
DEVIL'S MELODY - FILEMON BABAR - SPEED MIKKO - ALWAYS SEXY

Lähtö 4.
A) 4 B) 9,8,1,2,3,6,7,5
NELILYN NORTH WIND - WINTER CAKE - ERICA LUCA - JOE’S POKERFACE

Lähtö 5.
A) 2,12,4,9 B) 1,8,6,5,3,10,7,11
THE RECTOR - FANTOM BABAR - ROCKTOWN SHERIFF - VANIERE

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTTEJA

MARKUS DAHLSTRÖM

L1/11 RED HOT RIDE: Ruuna teki hyvän juoksun Kuopion vaativissa olosuhteissa. Viimeksi Mikkelissä hevosen vauhti ei vain riittänyt. Tälle olisi etua raskaista olosuhteista.

L2/1 PIRTTILÄN NIILO: Ori teki hyvän juoksun Kouvolassa ja olin tyytyväinen hevoseen. Hevonen on treenannut hyvin viime startin jälkeen. Ori joutunee juoksemaan perjantaina hokkikengissä, mutten usko asialla olevan suurempaa vaikutusta. Odottelen ajokkiani totoon.

L4/7 ROYAL FLASH: Ruuna vaatisin tarkan juoksun menestyäkseen. Lähtöpaikka on nyt turhan ulkona ja menestys on juoksunkulusta kiinni.

VILLE MIKKANEN

L1/2 A.I. SUCCESS: Ruuna on mennyt eteenpäin starttien myötä ja oli hyvä viimeksi. Kävimme lauantaina hiitillä Mikkelin radalla. Rata oli tuolloin turhan pehmeä, mutta sen pitäisi olla perjantaina parempi. Ruuna lähtee hyvin liikkeelle ja odottelen ajokkiani hyvältä paikalta kärkipäähän.

L2/2 TOSI VIREE: Tamma olisi aivan pääsevä menijä, mutta laukat ovat olleet turhan pinnassa. Tähän starttiin varustuksesta jätetään silmälaput pois ja tilalla ovat avovehkeet. Ravia mennessään tamma voi olla kärjen tuntumassa. 

ISTO KUISMA

L4/4 NELILYN NORTH WIND: Ruuna jatkaa hyvässä kunnossa, vaikka alla on pari epäonnistumista. Jouduin toissa kerralla ottamaan sitä ahtaassa paikassa kiinni ja otan laukan omaan piikkiini. Jokimaan startin laukan syy jäi mysteeriksi. Kevensin ruunan kengitystä ehkä liiaksikin ja laukka saattoi johtua siitä. Perjantaiksi palataan vanhaan kengitykseen. Ruuna lähtee hyvin liikkeelle. Iikka (Nurmonen) saa päättää taktiikan, mutta uskoisin hyvältä paikalta satsattavan lähtöön. Odottelen valmennettavaani kärkikamppailuun.  

  Takaisin listaukseen