Lounasravit perjantaina 15.9. klo 12

15.09.2017

vapaa pääsy raveihin ja ravintolakatsomoon

lounasbuffet 9,50 €, katso menu

7Oikein lehden käsiohjelmasivut

Sää: +11, pilvistä
Rata: kostea kesärata


Vihje- ja kommenttipaketti 15.9.2017 lounasraveihin


POISJÄÄNNIT teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 2 (9,1)
T4-2: 11,3 + 7,5,12,2 (8,10) 
T4-3: 1,11 + 5,2,12 (6,7)
T4-4: 9,3,7 + 10,2,5 (4,8)

Pieni systeemi 12 riviä, panos 1 euro, hinta 12 euroa.
Suuri systeemi 216 riviä, hinta 43,2 euroa.

TOTO4-ANALYYSIT

LÄHTÖ 2 | Toto4-1

Perjantain lounasravien Toto4-viritysten tukipilariksi kohoaa avauskohteen selkeänä suosikkina matkaan starttaava numero 2 SYNERI. Ori aloitti viimeksi Joensuussa totoraviuransa vakuuttavalla tavalla. Se eteni tuossa startissa viimeisellä takasuoralla johtavan rinnalta keulaan ja jatkoi sitten todella helpon näköisesti varmaan voittoon. Sami Vehviläisen ajokki ottaa pieneltä paalulta johtopaikan haltuunsa ja on nähdyn perusteella todella tiukasti kiinni lähdön ykkösrahoissa.  

LÄHTÖ 3 | Toto4-2

Toisessa Toto4-kohteessa tarjoamme kahdelle valjakolle paikan parhaasta A-ryhmästä ja sen myötä myös pienemmältä vihjekuitilta. Rankingin kärkeen kipuava numero 11 LEMMY kiersi viimeksi Lappeessa kierros jäljellä 3. ulkoa johtavan rinnalle, mistä se sitten puristi lopussa varmaan voittoon. Aleksi Kytölän mukaan ruunalla on ollut kaikki kunnossa viime startin jälkeen ja haastavasta paikasta huolimatta Lemmya on lupa odottaa mukaan voittomatsiin. Ykköshaastaja numero 3 CALLELA SOULMATE hyökkäsi puolestaan viimeksi Kouvolassa 7. ulkoa kierros jäljellä ja kiri hyvin maaliin. Janita Antti-Roikon ajokki saa nyt varmasti juoksun lähempänä kärkeä ja tamma pystyy tässä sopivassa porukassa menestymään. Suurempaan systeemiin  Kuopiossa varman keulavoiton ottanut 7 HEART OF STEEL, tauolta palaava 5 LADY ADELE, haastavasta paikasta huolimatta mahdollinen 12 BOSS AMIRAAL ja poisjäännin myötä sisäradalta starttaava 2 FELIX STAR. 

LÄHTÖ 4 | Toto4-3, Päivän Duo-1

Kolmannessa Toto4-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksella 1 ROCKTOWN SHERIFF rynnistää alla olevasta tauosta huolimatta rankingin kärkeen. Henri Bollströmin ajokki on saanut hyvän lähtöpaikan ja uskomme ruunan mahdollisuuksiin oikein sopivassa porukassa. Rocktown Sheriff avaa auton takaa hyvin ja Bollström päässee valitsemaan keula- tai selkäjuoksun. Ykköshaastaja 11 HOT DEVIL on haastavasta lähtöpaikasta huolimatta kuumimpia suosikkeja. Suosikin tavoin myös Jani Ruotsalaisen valmennettava palaa tauolta. Lämmitykset kertovat enemmän suosikkikaksikon kohdalla päivän todellisesta vireestä. Suurempaan systeemiin numerot 5 BLUES BROTHER, 2 STAR PHOTO ja 12 TEQUILA CROFT.  
 
LÄHTÖ 5 | Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

Toto4-kierroksen ja Päivän Duon päättävässä ja samalla lounasravien troikkalähtönä toimivassa koitoksessa numero 9 WATANABE starttaa takarivin sinänsä haastavasta lähtöpaikasta huolimatta matkaan ideasuosikkinamme. Marja Haakanan valmennettava hyökkäsi viimeksi Kouvolassa 6. ulkoa päätöspuolikkaan alussa ja kiri hyvin kolmanneksi. Sami Vehviläisen ajokki menee starttien myötä eteenpäin ja taistelee juoksun yhtään onnistuessa voitosta. 3 TYRONE STEELE nousi Seinäjoella 3. sisältä viimeisellä takasuoralla 3. ulos, hyökkäsi loppukaarteessa ja kiri asiallisesti. Aleksi Kytölän mukaan juostava mailin matka suosii ja ohjastaja odottaa ajokkiaan kärkikamppailuun. Tiedossa on hyvä juoksu kärkiporukassa. 7 BLUE BLOOD LOVER saa myös paikan parhaasta A-ryhmästä jonkinlaisena ideapoimintana. Se pilasi viimeksi Jokimaalla pelinsä lähtölaukkaan. Edelliskerralla Lappeessa ruuna oli hyvä kakkonen 2. sisältä. Kaisa Tupamäki-Kukkamon mukaan 6-vuotias on treenannut hyvin ja ulkona olevasta lähtöpaikasta huolimatta se on tässä huomion arvoinen. Suurempaan systeemiin numerot 10 JESSI CLASSICO, 2 LEEMARK'S DEBBIE ja 5 SOUTHWIND MARDIGRA.

PÄIVÄN DUO

1,11
9,3,7

Yhteensä 6 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 5

3,7,9
3,7,9
2,3,5,7,9,10

Yhteensä 24 yhdistelmää, hinta 12 euroa. 

ABC-RANKINGIT

Lähtö 1.
A) 2,12,9 B) 10,8,5,6,13,14,11,7,3,1,4
MAS BEAT - LINDA'S CROWN - TORAHIKO - E.V. MENINA

Lähtö 2.
A) 2 B) 9,1,4,8,6,11,5,7,12,13,3,10
SYNERI - TOPIN JIMI - SATINKUTI - VINHAN VILIMA

Lähtö 3.
A) 11,3,7 B) 5,12,2,8,10,4,9,6
LEMMY - CALLELA SOULMATE - HEART OF STEEL - BOSS AMIRAAL  

Lähtö 4.
A) 1,11 B) 5,2,12,6,7,3,9,8,10
ROCKTOWN SHERIFF - HOT DEVIL - BLUES BROTHER - STAR PHOTO

Lähtö 5.
A) 9,3,7 B) 10,2,5,4,8,1,12
WATANABE - TYRONE STEELE - BLUE BLOOD LOVER - JESSI CLASSICO

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTTEJA

KAISA TUPAMÄKI-KUKKAMO

L2/1 SATINKUTI: Tamma on vielä epävarma, mutta kehittyvä hevonen ja se pystyy parantamaan ennätystään. Harjoituksissa tamma on ollut normaalin tuntuinen. Lähtö on nyt kova ja kärkisijoja ajatellen kaiken pitäisi onnistua. Mahdollinen kurakeli olisi tammaa vastaan.

L3/5 LADY ADELE: Tammalla oli jalassa sanomista ja hevonen piti sen vuoksi taukoa. Nyt tammaa on päästy treenaamaan normaalisti. Hevosen kengitykseen on tehty hieman muutoksia. Olisin vielä tällä kerralla tyytyväinen ehjään suoritukseen, mutta jatkossa tamma voisi menestyä. 

L5/7 BLUE BLOOD LOVER: Ruunalle on tullut hieman erikoisia laukkoja. Toissa kerralla Lappeessa hevonen oli hyvä, mutta viimeksi Jokimaalla ruuna oli turhan paineissaan. Harjoituksissa ruuna on ollut hyvän tuntuinen. Lähtöpaikka on nyt turhan ulkona, mutta juoksun onnistuessa ruuna on mahdollinen.

ALEKSI KYTÖLÄ

L3/11 LEMMY: Ruunalla on ollut kaikki hyvin viime startin jälkeen ja hevonen jatkaa hyvässä kunnossa. Märkä keli olisi ruunaa vastaan. 

L5/3 TYRONE STEELE: Ruunan esitykset ovat ailahdelleet. Juostava mailin matka suosii, mutta myös tälle märät olosuhteet olisivat vastaan. Odottelen molempia ajokkejani kolmen sakkiin, mutta voittoa on vaikea luvata.

ERIK SKUTNABB

L1/8 DELTA RHYTM BOY: Ruuna on isokokoinen hevonen ja sen uran aloitus on siirtynyt 4-vuotiskaukdelle. Hevosella on ollut hengitysongelmia ja se on palautunut huonosti harjoituksista. Minulla ei ole suurempia odotuksia. 

L4/5 BLUES BROTHER: Ruuna jäi Jokimaalla sille huonosti sopivalle kuolemanpaikalle. Ruuna on parempaan suuntaan menossa ja juoksun onnistuessa se on mahdollinen totohevonen.
 

  Takaisin listaukseen