Lounasravit & palkintogaala ja hevosväen pikkujoulut

16.11.2018

Lounasravit klo 12 - vapaa pääsy!

7 Oikein lehden käsiohjelmasivut

lounasbuffet 12 e, katso menu

Palkintogaala ja hevosväen pikkujoulut klo 18 ravintolakatsomossa

Herkullinen joulupöytä, karaokea, tanssia

Illalliskortti 25 e, katso pikkujoulubuffet

Ilmoittautumiset puh. 015-7600 272 tai toimisto@mikkelinravirata.fi

Tervetuloa!

Vihje- ja kommenttipaketti 16.11.2018 lounasraveihin

POISJÄÄNNIT teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 4,9,3,8,6,5 (10,1)
T4-2: 10 (2,5)
T4-3: 8,5,4 + 11,12,1 (2,3)
T4-4: 4,6,2 + 3,11,9 (5,1)

Pieni systeemi 27 riviä, hinta 5,4 euroa.
Suuri systeemi 216 riviä, hinta 43,2 euroa.

TOTO4-ANALYYSIT

LÄHTÖ 2 | Toto4-1

Avauskohteessa yli puolet viivalla olevista valjakoista saa paikan A-ryhmästä ja tämän myötä ne saavat myös paikan jo kapeammaltakin vihjekuitilta. Rankingin kärkeen kipuaa numero 4 GRANITE. Viimeksi ruuna laukkasi täällä Mikkelissä ensin heti lähdössä ja sitten uudelleen noususta päätöskierroksen alkaessa. Lappeessa Granite voitti laukan jälkeen varmaan tapaan vahvan esityksen päätteeksi. Arsi Skytän ajokki on epävarma, mutta pystyvä menijä. Ravilla se taistelee sopivassa porukassa tiukasti voitosta. Ykköshaastajaksi nostamme numeron 9 TRUE HALF SLIM. Se hyökkäsi Joensuussa 4. ulkoa viimeisellä takasuoralla ja kiri asiallisesti. Merja Ikäheimosen ajokki kilpailee kelpo vireessä ja juoksun onnistuessa se on yksi mahdollisista menestyjäkandidaateista. 3 PIPA'S BOY laukkasi Lappeessa 2. sisältä maalisuoralla ja menetti mahdollisen totosijan. Tero Lahtisen ajokki parantanee edelleen starttien myötä. Ulkoa matkaan kiihdyttävä 8 CASPER FROST on taulun kertomalla tavalla epävarma tapaus. Ravilla menestys ei olisi kuitenkaan yllätys. 6 SUNDSVIK ORGOGLIO teki Lappeessa sisäratajuoksulla ihan kelpo esityksen. Varsin tuore startti kropassa tamma vielä terävöitynee. 5 CLASSIC PRIMADONNA saa myös mahdollisuutensa uran avausvoittoon.

LÄHTÖ 3 | Toto4-2

Toto4-systeemiemme tukipilariksi valitsemme 40 metrin takamatkasta huolimatta toisessa kohteessa selkeänä suosikkina matkaan starttaavan numeron 10 MALAKKI. Vuoden viidettä voittoa tavoitteleva ruuna vaikuttaa aika lailla ylikylän peliltä tähän lähtöön ja juoksemalla se tuskin häviää, Eero Hyötyläisen suojatti onkin itse itsensä pahin vastustaja. Viimeksi Jokimaalla ruuna otti hallitun keulavoiton uudella ennätysajallaan. Edellisellä Mikkelin vierailulla ruuna laukkasi sekä lähdössä, että uudestaan päätöspuolikkaan alkaessa voittotaistosta. Kunnostaan ja kyvyistään Malakki antoi kuitenkin tuossakin startissa selkeät näytöt. Mikäli ravi vain maistuu, luotamme vahvasti Eero Hyötyläisen suojattiin, eikä edes yksi laukka ole este menestykselle. 

LÄHTÖ 4 | Toto4-3, Päivän Duo-1

Kolmannessa Toto4-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa 8 READ MORE kipuaa rankingin kärkeen. Viimeksi Seinäjoella ruuna menetti keulapaikan loppukaarteessa mutta puristi sitten ihan kelpo tyyliin kakkoseksi. Kimmo Aholan ajokki päässee hyvänä avaajana ulkona olevalta lähtöpaikaltaankin hyviin asemiin ja tasaisen vahvaa työtä startista toiseen tekevä ruuna ansaitsee suosikkiasemansa. 5 WE'RE GONNA WIN palasi Jokimaalla pitkältä tauolta. Se hyökkäsi viimeisellä takasuoralla 3. ulkoa ja kiri kohtalaisesti. Marko Heikarin ajokki parantaa saatuaan startin alle tauon jälkeen ja kamppailee kärkisijoista. 4 KINAH G.L. on puolestaan jäänyt kahdessa tauon jälkeisessä startissaan vaille kiritilaa ja on huomion arvoinen. Suurempaan systeemiin lisätään vielä numerot 11 CIAO FERRARI, 12 FAVOURING FANNY ja 1 LYCK SPRUCE. 

LÄHTÖ 5 | Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

Toto4-kierroksen ja Päivän Duon sinetöivässä ja samalla lounasravien troikkalähtönä toimivassa koitoksessa numero 4 LESSONS IN LOVE starttaa matkaan suosikkinamme. Viimeksi Killerillä se hyökkäsi viimeisellä takasuoralla 4. ulkoa ja kiri sitten tasaisesti maaliin. Ari Lappalaisen mukaan tamman vire ei ole aivan huipussaan, mutta myös valmentaja uskoo Lessos In Loven kamppailevan kykyjensä puolesta tässä voitosta. 6 TAKE A BOW kiersi viimeksi Jokimaa Tekee Tähtiä -karsinnassa 2. ulkoa päätöspuolikkaan alussa johtavan rinnalle ja punnersi kohtalaisesti. Ville Tonttilan ajokki on starttaillut varsin kovissa lähdöissä ja ollut vielä usein haastavilla paikoilla. Ruuna kilpaileekin hieman tasapaksuun kuntoon päässyttä tauluaan paremmassa iskussa. Take A Bow avaa hyvin ja se saanee asemat kärkiporukasta. Hyvältä paikalta matkaan starttaava 2 LEEMARK'S DOMINICK saa myös paikan parhaasta A-ryhmästä. Se hyökkäsi viimeksi Jokimaalla 15 hevosen autolähdössä kierros jäljellä todella kaukaa 8. ulkoa kierros jäljellä ja kiri hyvin. Lähtöpaikka on nyt parempi ja Arto Laaksosen ajokki pystynee näistä asemista taistelemaan kärkisijoista. Suurempaan systeemiin revitetään mukaan vielä numerot 3 TURMALIN, 11 BROWN RECLUSE ja 9 SILVIA AMOK.

PÄIVÄN DUO

8,5,4
4,6,2

Yhteensä 9 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 5

2,4,6
2,4,6
2,3,4,6,9,11

Yhteensä 24 yhdistelmää, hinta 12 euroa. 

ABC-RANKINGIT

Lähtö 1.
A) 4,7,2 B) 3,12,9,5,6,8,10,1,11
REXAMOR - BANG RAHAN - EASY RI - PRICELESS ED HOPE

Lähtö 2.
A) 4,9,3,8,6,5 B) 10,1,11,12
GRANITE - TRUE HALF SLIM - PIPA'S BOY - CASPER FROST 

Lähtö 3.
A) 10 B) 2,5,4,9,8,11,1,6,3,7,12
MALAKKI - TEPPANA - TIRSKERI - LUNKIPOIKA 

Lähtö 4.
A) 8,5,4 B) 11,12,1,2,3,6,10
READ MORE - WE'RE GONNA WIN - KINAH G.L. - CIAO FERRARI

Lähtö 5.
A) 4,6,2 B) 3,11,9,5,1,8,7,10,12
LESSONS IN LOVE - TAKE A BOW - LEEMARK'S DOMINICK - TURMALIN

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTTEJA

ARI LAPPALAINEN

L3/2 TEPPANA: Ruuna teki hyvän juoksun tiistaina Teivossa. Voltin kakkosrata on hevoselle hankala paikka. Tälle parhaat lähtöpaikat olisivat joko ykkösrata tai juoksuradat. Ravia mennessään ruuna pystyy menestymään, mutta laukkariski on melkoisen suuri.

L5/4 LESSONS IN LOVE: Tammaa on treenattu nätisti ja kovimmillaan hevosella on ajettu 24-vauhtia. Tamman kunto ei ole ehkä aivan huipussaan, mutta kykyjensä puolesta hevosen pitäisi olla kärkikamppailussa.

JUKKA HUUSKOLA

L1/12 RIDGEHILL'S ESTER: Tamma joutui pitämään hieman taukoa pienen loukkaantumisen vuoksi, mutta nyt hevosta on taas päästy treenaamaan normaalisti. Lähtöpaikka on nyt hyvää avaajaa vastaan ja täältä menestys on juoksunkulusta kiinni. 

L5/6 TAKE A BOW: Ruuna on ollut pieni pettymys kahdessa viime startissaan, tosin lähdötkin ovat olleet kovia. Hevonen avaa hyvin ja keulajuoksu on todennäköinen. Ruuna on itsellenikin pieni arvoitus ja startti näyttää tilanteen paremmin.

TIMO SIKANEN

L4/12 FAVOURING FANNY: Tamma on tasainen menijä ja se tarvitsee hyvän juoksun. Onnistuneella juoksulla tamma on usein ollut sijoilla 3-4, mutta täältä menestys on juoksunkulusta kiinni. 

L5/9 SILVIA AMOK: Tamma jäi elokuussa tauolle pienen haaverin vuoksi ja hevosella odoteltiin taukopisteet täyteen. Tamma loukkasi jalkaansa hieman uudelleen ja viimeistelyt jäivät vajaiksi, mutta tämän kohdalla sillä ei ole kovin suurta vaikutusta. Hevonen on alussa innokas ja lähtöpaikka on sille paras mahdollinen. Tammalla on sarjoihinsa hyvä luokka ja minulla on pieniä odotuksia menestyksen suhteen.  
 

 

  Takaisin listaukseen