Lounasravit (ajetaan Lappeenrannassa!)

20.04.2018

Lounasravit klo 12 - vapaa pääsy!

7Oikein lehden käsiohjelmasivut

Ravintolan lounasbuffet, 12 €

Harjoitusravit siirretty lauantaille 28.4. klo 12.

Vihje- ja kommenttipaketti Lappeessa 20.4. ravattaviin lounasraveihin

POISJÄÄNNIT teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 10 (5,1)
T4-2: 9,6,2 + 3,4,8 (7,1)
T4-3: 5,9,6 + 2,4,10 (3,7)
T4-4: 5,1,8 + 6,2 (4,7)

Pieni systeemi 27 riviä, hinta 5,4 euroa.
Suuri systeemi 180 riviä, hinta 36 euroa.

TOTO4-ANALYYSIT

LÄHTÖ 2 | Toto4-1

Lappeenrantaan siirrettyjen Mikkelin lounasravien Toto4-kierroksen vihjesysteemien kohtalo ratkeaa pitkälti heti avauskohteessa, missä tarjoamme luottamuksemme numerolle 10 VASA SUND. Vaikka totosijat taulusta puuttuvatkin, on Terhi Vanhalan valmennettava suorittanut viime starteissaan ihan kelpo tasolla. Viimeksi Kouvolassa ruuna hyökkäsi 4. ulkoa loppusuoran alussa ja lopetti kohtalaisesti. Teemu Keskitalon ajokki kohtaa nyt erittäin sopivan vastuksen ja on 20 metrin takamatkasta huolimatta tiukasti kiinni vuoden avausvoitossa. Killerillä totopommin jysäyttänyt 5 CALGARY ja loistopaikalta starttaava 1 SONETTA käynnistävät haastajien ryhmän.

LÄHTÖ 3 | Toto4-2

Toisessa Toto4-kohteessa poimimme pienempään systeemiin kolme valjakkoa. Suosikkinamme matkaan starttaa takarivin lähtöpaikasta huolimatta 9 MARKUS VANE. Viimeksi Killerillä ruuna kiri totoon 3. ulkoa. Vesa Vehviläisen mukaan lähtöpaikka on itse asiassa ruunalle paras mahdollinen ja valmentaja odottaa suojattiaan kärkeen. Ykköshaastajamme 6 E.V. MENINA seuraili viimeksi Lappeessa sisäratareissulla tasaisesti. Jani Ruotsalaisen ajokki avaa kovaa ja se saa asemat kärkiporukasta. Se saattaa hyvinkin olla tässä lähdössä avain menestykseen. 2 RODRIQUEZ punnertaa vielä suosikkikaksikon vanavedessä mukaan A-ryhmään ja sen myötä myös kapeammalle vihjekuitille. Katja Närhen valmennettava on loistopaikalta pidemmästä starttivälistä huolimatta perusvaljakoita. Suurempaan systeemiin lisätään vielä numerot 3 BEAU SANCY, 4 STRAITLAKE'S WAYNE ja 8 SPACE NO MORE.

LÄHTÖ 4 | Toto4-3, Päivän Duo-1

Kolmannessa Toto4-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa tarjoamme edellisen lähdön tavoin kolmelle valjakolle paikan kirkkaimmissa parrasvaloissa. Rankingin kärkeen nouseva numero 5 PYÖRIÄN WIISING nousi viimeksi Jokimaalla ensimmäisellä takasuoralla johtavan takaa toiselle radalle ilman vetoapua, mistä ruuna punnersi asiallisesti perille. Vastaavalla tasolla suorittaessaan Jani Ruotsalaisen ajokki pystyy tässä tehtävässä taistelemaan voitosta. 9 PICARA ei saanut Jokimaalla vapaata kiritilaa 2. sisältä. Antti Ripatin ajokki on kulkenut nyt kolmesti peräkkäin ravia ja mikäli oikea askellaji maistuu tälläkin kerralla, menestys ei tulisi yllätyksenä. Picara kukisti viimeksi Lahdessa Pyöriän Wiisingin mutta on nyt 20 metriä suosikkia huonommin sarjassa sisällä. 6 PIISPALAN PYRY pilasi Jokimaalla 2. ulkoa laukkaan päätöspuolikkaan alussa. Terho Rautiaisen ajokki on sekavaa tauluaan potentiaalisempi menijä ja onnistuessaan mahdollinen menestyjä. Suurempaan systeemiin revitetään vielä numerot 2 SYKLONI, 4 PIISPALAN TUISKU ja 10 R.R. ROSMARIINI. 

LÄHTÖ 5 | Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

Toto4-kierroksen ja Päivän Duon sinetöivässä ja samalla lounasravien troikkalähtönä toimivassa koitoksessa tarjoamme rankingin kärkipaikan numerolle 5 VINTAGE GENTLEMAN. Se starttasi keskiviikkona Vermossa kovassa Teräsmiesliigassa. Teemu Keskitalo eteni 1. kaarteessa ajokkinsa kanssa keulaan ja jatkoi sitten 1. takasuoralla 2. sisällä. Ihan asiallisesti ruuna lopulta seuraili merkittävästi tätä kovemmassa porukassa. On helppo sanoa Vintage Gentlemanin kilpailevan tauluaan paremmassa kunnossa. 1 WILL BE JOYFUL palailee tauolta. Jarmo Saarelan ajokki on voittosummaansa nähden kyvykäs menijä. Se on hyvältä lähtöpaikalta heti huomion arvoinen. 8 SUNRISE RACYFREE hyökkäsi puolestaan Lappeessa 3. ulkoa loppukaarteessa ja kiri kohtalaisesti. Lähtöpaikka on nyt ulkona, mutta juoksun onnistuessa Henri Bollströmin ajokki nousee kärkitaistoon. Suurempaan systeemiin lisätään vielä numerot 6 INTERNATIONAL DIVA ja 2 CLASSIC VALLEY.

PÄIVÄN DUO

5,9,6
5,1,8

Yhteensä 9 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 5

1,5,8
1,5,8
1,2,5,6,8

Yhteensä 18 yhdistelmää, hinta 9 euroa.

ABC-RANKINGIT

Lähtö 1.
A) 2,8,3 B) 7,1,6,9,4
RICK RUBIN - STARLIT NORA - CALLELA ELBRUS - BEAUTIFUL FIGURE

Lähtö 2.
A) 10 B) 5,1,7,8,3,2,4,6,9
VASA SUND - CALGARY - SONETTA - NICKELBACK

Lähtö 3.
A) 9,6,2 B) 3,4,8,7,1,5
MARKUS VANE - E.V. MENINA - RODRIQUEZ - BEAU SANCY

Lähtö 4.
A) 5,9,6 B) 2,4,10,3,7,8,11,1
PYÖRIÄN WIISING - PICARA - PIISPALAN PYRY - SYKLONI

Lähtö 5.
A) 5,1,8 B) 6,2,4,7,11,9,3
VINTAGE GENTLEMAN - WILL BE JOYFUL - SUNRISE RACYFREE - INTERNATIONAL DIVA

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTTEJA

JANITA ANTTI-ROIKO

L1/3 CALLELA ELBRUS: Ruuna on ollut kerran aikaisemmin lähtöauton takana. Tämä on hieman kuuma hevonen ja ensimmäiset 500 metriä ratkaisevat paljon. Ruunalla oli Kuopiossa turhan pitkät hokit ja nyt ne on tarkoitus ottaa pois. Olisin tyytyväinen rahasijaan.   

L5/2 CLASSIC VALLEY: Oriitta hoidettiin pari kuukautta ja sillä ajettiin yksi startti. Lähtöpaikka on nyt hyvä ja odottelen tältä enemmän perjantaina starttaavista valmennettavistani. 

TERHI VANHALA

L2/10 VASA SUND: Ruunalla on ollut huumoripuolella hieman toivomisen varaa. Meillä kotona ajopaikat ovat olleet huonot ja tarkoituksena on käydä torstaina ajamassa viimeistelyt Kouvolan radalla. Lähtö on nyt sopiva ja ruunan pitäisi olla kärjessä.

L5/6 INTERNATIONAL DIVA: Tamma tuli parin hylkystartin jälkeen useamman kerran karsituksi. Viimeksi Teivossa hevonen jäi väsyvän taakse. Tamma kilpailee tauluaan paremmassa kunnossa. Vaikka tamma kilpailee rahallisesti ylisarjassa, odottelen sitä onnistuneella juoksulla neljän sakkiin.

JUHA KORTEKALLIO

L1/2 RICK RUBIN: Ruuna on hieman laiska hevonen ja sillä on ajettu varovasti. Lähtö näyttää nyt sopivalta ja odottelen ruunaa kärkipäähän. 

L2/3 SWEET MICCE: Ruuna on suorittanut tasaisesti viime starteissaan. Olisin tyytyväinen rahasijaan.

VESA VEHVILÄINEN

L2/8 MISS SOFIA: Tammalla on hieman taukoa takana. Hevonen on ollut huono voittamaan, mutta hyvissä olosuhteissa se voisi olla kolmannen sijan paikkeilla. Tammalta on tarkoitus ottaa perjantaina etukengät pois.

L3/9 MARKUS VANE: Ruunalla on ollut kaikki kunnossa viime startin jälkeen. Hevonen on ollut voltista hidas lähtemään ja lähtöpaikka on mielestäni paras mahdollinen. Ruunalla voi tarpeen tullen tehdä ajoissa ratkaisuja. Lähden matkaan luottavaisin mielin ja odottelen ruunalta menestystä.

OKKO MIKKONEN

L3/6 E.V. MENINA/t: Voittokisassa hevonen oli hyvä. Kouvolassa se oli vielä parempi, mutta laukkasi ja polkaisi kannalleen. Taukoa tuli. Tamma palasi aika kylmiltään starttiin. Sen pitäisi ilman muuta parantaa. Uskon 1.17-alkuiseen aikaan, jos alusta on ok. Tämä lähtee aika kovaa. Tasaisen reipas matkavauhti sopii tälle hyvin. Tamma jaksaa kyllä mennä. Varsin hyvät odotukset minulla on.
 

  Takaisin listaukseen