Lounasravit

12.10.2018

Lounasravit klo 12 - vapaa pääsy!

7 Oikein lehden käsiohjelmasivut

lounas tarjolla klo 11-13

buffet 12 e, katso menu 

pöytäkartta pöytävaraukset puh. 015-7600 272 tai toimisto@mikkelinravirata.fi

Vihje- ja kommenttipaketti 12.10.2018 lounasraveihin

POISJÄÄNNIT teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 4,6,7 + 9,11 (5,3)
T4-2: 3,8,2 + 5,7 (1,4)
T4-3: 8,7,3 + 9,1,5 (10,11)
T4-4: 4, (5,12)

Pieni systeemi 27 riviä, hinta 5,4 euroa.
Suuri systeemi 150 riviä, hinta 30 euroa.

TOTO4-ANALYYSIIT

LÄHTÖ 2 | Toto4-1

Lounasravien avauskohteessa on kahden poisjäännin myötä mukana yhdeksän valjakkoa ja näistä hevosista vain yksi on pystynyt tänä vuonna voiton nappaamaan ja sekin on venynyt vain kertaalleen ykkösrahoille. Haastetta siis riittää, eikä rankingin rakentaminen ole helppoa. Suosikkinamme matkaan starttaa sopivan vastuksen kohtaava 4 LILLIMANI. Viimeksi Kouvolassa tamma seurasi tätä kovemmassa lähdössä tasaisesti 4. sisältä. Ravin maistuessa Arto Laaksosen ajokki taistelee varmastikin kärkisijoista. Ykköshaastajaksi kipuava numero 6 CHARLIINA punnersi Killerillä tasaisesti 3. ulkoa. Henri Bollströmin ajokki kilpailee kunnossa ja kamppailee viime starteissa nähdyllä tasolla suorittaessaan varmastikin kärkisijoista. Aikaisemmin mainitun voiton huhtikuussa Killerillä ottanut 7 DEMETER on epävarma, mutta pystyvä menijä. Ravilla siltä on lupa odottaa menestystä. Suurempaan systeemiin revitetään vielä mukaan numerot 9 HEHKEÄ HELLU ja 11 VELI VALENTINO. Mikäli haluat rakentaa suuremmat pelit, tämän lähdön lyöminen tukkoon on ihan kelpo vaihtoehto.   

LÄHTÖ 3 | Toto4-2

Toisen Toto4-kohteen suosikkimme 3 HOLY JACK hyökkäsi viimeksi 4. ulkoa maalisuoralla ja lopetti kohtalaisesti. Antti Ripatin mukaan ruuna on ollut harjoituksissa asiallisen tuntuinen ja myös ohjastaja odottelee ajokiltaan menestystä. 8 SING KRONOS jäi puolestaan Killerillä 2. sisältä loppukaarteessa 3. sisälle ja punnersi asiallisesti perille. Lähtöpaikka on nyt ulkona, mutta juoksun onnistuessa Pekka Vehviläisen ajokki pystyy tässä tehtävässä taistelemaan kärkipään sijoituksista.  2 FREESIA STARS on suorittanut viime starteissa kelpo tasolla. Loistopaikalta sitä voinee pitää tauluaan vaarallisempana. Suurempaan systeemiin lisätään vielä numerot 5 AL SENSA'S FLASH ja 7 LADY MARILYN.   

LÄHTÖ 4 | Toto4-3, Päivän Duo-1

Kolmantena Toto4-kohteena toimivassa ja samalla lounasravien Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa numero 8 MAS BEAT kipuaa haastavasta asetelmasta huolimatta rankingin kärkeen. Tasaisen varmassa kunnossa kilpaileva tamma veti Kouvolassa keulassa tasaista vauhtia ja oli hyvä kakkonen. Jani Ruotsalaisen ajokki päässee ulkona olevalta lähtöpaikaltaankin hyviin asemiin ja taistelee voitosta. 7 FILL MY DREAMS pudotti Kouvolassa 3. ulkoa loppukaarteessa 3. sisälle ja tuli asiallisesti 12,5-lopetuksessa. Toni Ripatin ajokki avaa hyvän ja saanee asemat kärkiporukasta. 3 MR ROLLING STONE saa myös paikan A-ryhmästä. Juha Kortekallion valmennettava on pystyvä menijä ja suoraan pitkältä tauoltakin huomion arvoinen. Suurempaan systeemiin poimitaan vielä mukaan numerot 9 TRASURE WOODLAND, 1 TRUE HALF SLIM ja 5 ASSURED MANAGER.   

LÄHTÖ 5 | Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

Lounasravien Toto4-systeemiemme tukipilariksi valitsemme päätöskohteen selkeänä suosikkina matkaan starttaavan numeron 4 OXAN COCKADOODLEDO. Kovissakin tehtävissä kilpailemaan tottunut ruuna kohtaa nyt erittäin sopivan tuntuisen vastuksen ja suoraan sanottuna siltä on lupa odottaa menestystä. Viimeksi Lappeenrannassa Cartivet Meeting -finaalissa ruuna nousi 3. sisältä ulos maalisuoralla ja puristi asiallisesti kolmanneksi. Teemu Keskitalo ladannee ajokkinsa kovat piipussa kiihdytykseen ja liputamme vahvasti ”keulaan ja kukat” -skenaarion puolesta. 

ABC-RANKINGIT

Lähtö 1.
A) 9,8 B) 3,6,10,1,12,11,4,7,2,5 
HELLO KENT - CAPO THE ANGEL - RESPECT THE IMAGE - BRATISLAVA GOLD

Lähtö 2.
A) 4,6,7 B) 9,11,5,3,10,8
LILLIMANI - CHARLIINA - DEMETER - HEHKEÄ HELLU

Lähtö 3.
A)    3,8,2 B) 5,7,1,4,10
HOLY JACK - SING KRONOS - FREESIA STARS -AL SENSA'S FLASH

Lähtö 4.
A) 8,7,3 B) 9,1,5,10,11,3,6,12,4
MAS BEAT - FILL MY DREAMS - MR ROLLING STONE - TREASURE WOODLAND

Lähtö 5.
A) 4 B) 5,12,2,7,1,8,3,5,10,11,9,6
OXAN COCKDOODLEDO - DELIGHTFUL MOMENT - FANROM BABAR - SELANNE

PÄIVÄN DUO

8,7,3
4

Yhteensä 3 yhdistelmää. 

TROIKKA LÄHTÖ 5

4
1,2,5,7,12
1,2,5,7,12

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTTEJA

SAMI VEHVILÄINEN

L3/5 AL SENSA'S FLASH: Ruuna oli viimeksi edellisstarttiaan parempi. Hevonen lähtee hyvin liikkeelle ja tavoittelee rahasijaa.

L5/1 JAMIE POINT: Tamma voitti ajamani paikallisravistartin helposti keulasta. Takana on nyt pari kuukautta taukoa, eikä minulla ole tarkempaa tietoa viime vireestä. Tamma saa tästä hyvän juoksun ja tavoittelee rahasijaa.

ANTTI RIPATTI

L2/9 HEHKEÄ HELLU: Tamma ei ole jostain syystä suorittanut kykyjensä edellyttämällä tavalla. Olisin tyytyväinen rahasijaan ja kärkisijat tulisivat yllätyksenä.  

L3/3 HOLY JACK: Ruuna on tehnyt hyvä juoksuja. Viimeksi hevonen oli hieman nahkeampi, mutta se saattoi johtua siitä, ettei ruuna saanut niljakkaasta radasta kunnolla pitoa. Harjoituksissa se on ollut hyvän tuntuinen ja odottelen ajokiltani menestystä. 

KAISA TUPAMÄKI-KUKKAMO

L4/9 TREASURE WOODLAND: Ruuna on rehti hevonen, mutta sillä on liikevaikeuksien vuoksi ollut ongelmia ravinsa kanssa. Tähän starttiin on tarkoitus tehdä pieniä muutoksia kengitykseen. Lähtöpaikka sopii ja ruuna pystyy olemaan korotetuilla rahoilla. 

MERJA IKÄHEIMONEN

L4/1 TRUE HALF SLIM: Tamma kilpailee tasaisen varmassa kunnossa, mutta onnistumisia ei ole tullut. Viimeksi Kouvolassa hevonen jäi pussiin. Tämä on hieman laiska ja ajettava tapaus, mutta tamma on kuitenkin tullut asiallisesti loppua ja sille saattaisi olla jopa etua kurakelistä. Tamma on hidas avaaja ja se voi jäädä sisäradan paikalta hankaliin asemiin. Harkinnassa on lisätä varustukseen vetolaput, mutten ole vielä tehnyt päätöstä asiasta. Olisin tyytyväinen rahasijaan.

OLLI INNANEN

L1/9 HELLO KENT: Ruuna palaa tauolta asiallisessa vireessä. Hevosella oli pientä nuhaa, mutta se meni nopeasti ohi. Viimeistelyissä ruuna oli hyvän tuntuinen. Lähtöpaikka sopii ja odottelen ajokkiani kolmen sakkiin.
 

  Takaisin listaukseen